Nyheter / 2017 / Nu skapar vi julstämning i Rågsved
2017-12-19

Nu skapar vi julstämning i Rågsved

I Rågsved har Einar Mattsson ägt hyreslägenheter på Bjursätragatan och Vedevågsslingan sedan området utvecklades på 1950-talet. En engagerad och aktiv förvaltning har alltid varit viktigt för att hyresgästerna ska trivas. I år har förvaltningen valt att hänga upp kransar på portdörrarna för att glädja hyresgästerna.

Julkrans i Rågsved
─ Vi satsar på utemiljön under sommaren och det är roligt att vi nu också gör boendemiljön lite extra trevlig i vintermörkret, säger Andreas Modén, som är fastighetstekniker i husen i Rågsved.

Julkransarna är ett initiativ inom det lokala samarbetet "Gröna gårdar" och därför pyntar flera fastighetsägare i år sina portar med kransar.

God gemensam jul

Einar Mattsson ger också genom Rågsveds Fastighetsägare stöd till det öppna julfirandet i Nya Rågsveds Folkets Hus. Här arrangeras sedan flera år ”Gemensam jul” den 24 december kl 11.30-16.00.

Julfirandet är öppet och kostnadsfritt för alla som vill delta. Här bjuds på julbord, gemenskap och underhållning. Läs mer på www.nyaragsvedsfolketshus.se

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss