Boende / Aktuellt för boende / Ta hand om dig i påsk
2020-04-09

Ta hand om dig i påsk

Vi fortsätter att med anpassade rutiner ta hand om husen och göra vårt bästa för att ge dig service. Med uppmaningen - håll avstånd, håll ut, rädda liv - vill vi önska er alla en fin påskhelg. 

påsk_960.jpg

Coronaviruset innebär stora utmaningar både för samhället, företag och för oss som individer. Vi på Einar Mattsson följer utvecklingen och myndigheternas rekommendationer och anpassar löpande våra arbetssätt och rutiner för att minimera smittspridning. En sammanställning av våra försiktighetsåtgärder med anledning av coronaviruset och covid-19 kan du läsa här.

Vår uppmaning just nu, till både våra medarbetare och till dig som bor i husen, är; håll avstånd, håll ut, rädda liv.

Vi vill önska dig en riktigt skön påskhelg.

Ta hand om dig!

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss