Boende / Aktuellt för boende / Lövblåsning pågår
2019-10-23

Lövblåsning pågår

Nu samlar vi upp löv och gör höstfint på gårdarna. Du kan hjälpa till genom att ställa din cykel i cykelställ eller i cykelrum.

höstlöv_960.jpg

När löv och grenar faller till marken jobbar vår trädgårdsgrupp med att samla in löven och göra höstfint på gårdarna. Gräsmattorna räfsas och blåses rena från löv, grenar och skräp. I planteringarna rensas ogräs och man vänder ner jord och löv med spade. Arbetet pågår under oktober och november.

Underlätta vårt arbete

Det går enklare att städa och så småningom även skotta snö på gården om det inte står cyklar i vägen. Underlätta gärna för oss genom att ställa cykeln i cykelrummet.

Städning och skottning i gatumiljön

Kommunen ansvarar för höststädningen och snöskottningen på trottoarer och allmänna gångvägar. På stockholm.se kan du felanmäla och lämna synpunkter på Stockholms trafik- och utemiljö. 

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss