Boende / Aktuellt för boende / Här kan du återvinna och återbruka
2021-05-26

Här kan du återvinna och återbruka

Har du vårstädat och har kassar i hallen med saker som antingen ska materialåtervinnas eller som skulle kunna återbrukas? Kolla då in när Stockholms mobila miljöstation och pop-up återbruk kommer till din stadsdel.

Mobila miljöstationen

Mobila miljöstationen tar emot ditt farliga avfall och din småelektronik. Lastbilen kör enligt en bestämd turlista. Se turlistan här.

Du kan på en sms-påminnelse när miljöstationen kommer till ditt område. Läs mer om hur du lägger in en påminnelse via sms här.

Pop up för återbruk

Om du har saker som inte används men som är hela och fina kan du lämna in dem till Stockholms pop-up för återbruk. Kanske hittar du även något där som du gillar och behöver.

Pop-up för återbruk cirkulerar runt i staden under helger från april till och med oktober. Se turlistan här.

Saker du kan lämna för återanvändning

  • Kläder och skor
  • Mindre möbler
  • Inredningsartiklar
  • Köksutrustning
  • Sportutrustning
  • Elektronikprylar

lampa.jpg

2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss