Boende / Aktuellt för boende / Försiktighetsrutiner - vi hjälps åt att hålla avstånd
2021-12-13

Försiktighetsrutiner - vi hjälps åt att hålla avstånd

Smittspridningen ökar igen och vi behöver vara rädda om varandra. Vi utför åtgärder som vanligt, men vi behöver hjälpas åt att hålla avstånd.

Vi åtgärdar fel i lägenheter

Vi fortsätter att som vanligt åtgärda fel när du behöver vår hjälp. Vi använder gärna munskydd när vi arbetar hemma hos dig och är noga med handhygien och att hålla avstånd.

Vi ber dig att endast boka in besök om du och alla andra i din bostad är symtomfria och friska. Tack för att du bokar av besök om någon i hushållet blir sjuk.

Vi ber dig också att hålla avstånd när vi arbetar hemma hos dig. Du kan gå in i ett annat rum eller gå ut på promenad en stund. Det är för både din och vår säkerhet.

Rutiner vid visning av lägenhet

Du som säger upp din lägenhet ska visa din lägenhet för bostadssökande. Inför visningen får du och bostadssökande information om att hålla avstånd och att enbart genomföra visning om ni är friska. Du som visar lägenheten kan välja att låta några vänta på sin tur i trapphuset för att undvika trängsel i lägenheten.

Nycklar på flyttdagen

Du som ska flytta in i en lägenhet och ska hämta nycklar är välkommen att hämta dem på något av våra besökskontor. För att undvika trängsel på våra besökskontor kan vi komma att be dig att köa upp utanför. Tänk därför på att ta på dig varma kläder om det är köldgrader.

Det är ofta många som besöker oss mellan kl 11-13. För att undvika trängsel ber vi dig som ska lämna in nycklar att om möjligt besöka oss före kl 11, och dig som ska hämta nycklar att komma in efter kl 13.

Fråga oss