Referens

Kv Muddus

Norra Djurgårdsstaden

Finalist i "Årets Stockholmsbyggnad år 2016

Kv Muddus

Norra Djurgårdsstaden är utsedd som ett av Stockholms nya miljöprofilområden och ingår också som ett projekt inom Clinton Foundations globala projekt för klimatpositiv utveckling.

Om projektet

Byggherre: Stockholms Kooperativa Bostadsförening (SKB) 
Beställare: Stockholms Kooperativa Bostadsförening (SKB) 
Entreprenadform: Totalentreprenad 
Projektbudget: 180 miljoner 

Projektet kvarteret Muddus var en totalentreprenad där Einar Mattsson uppförde två sjuvåningshuskroppar varav ett punkthus på kvartersstor garagevåning under mark. Markarbeten och arbete med grundplattan hade påbörjats av tidigare entreprenör.

Totalt omfattades projektet av 100 lägenheter med tillhörande bostadskomplement samt lokaler. De två husen fick tillsammans sju stycken trapphus. Projektet bedrevs delvis med egna hantverkare.

Kv Muddus var en av 10 finalister i "Årets Stockholmsbyggnad 2016"

Fakta

  • Storängstorget Adress:
  • Norra Djurgårdsstaden Område:
  • 100 Hyresrätter:
  • 2016 Byggår:
  • 14281 m2 Yta:
  • Hyresrätt Typ:
2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss