Nyheter / 2021 / Einar Mattsson på Business Arena Stockholm 2021
2021-09-20

Einar Mattsson på Business Arena Stockholm 2021

Som en av Storstockholms mest aktiva utvecklare av nya bostäder och Stockholms stads största privata ägare av hyresbostäder är det viktigt att delta i samtalet om våra samhällsutmaningar och branschens bidrag till lösningar. På Business Arena Stockholm den 22–23 september deltar vi bland annat i samtal om trygghet, hållbarhet och ledarskap.

Einar Mattssons koncernchef Stefan Ränk.jpgStefan Ränk, koncernchef och delägare i Einar Mattssonkoncernen

–  Vi är beroende av att den plats där vi verkar är attraktiv. Går det bra för vår region så går det bra för oss. Vi tror helhjärtat på att vi måste vara långsiktiga, något som finns i vårt DNA sedan 1935. I år ser jag fram emot att tillsammans med branschkollegor och beslutsfattare få djupa i frågor om hur vi på sikt ökar platsens attraktivitet på ett hållbart och lönsamt sätt, säger Stefan Ränk, koncernchef för Einar Mattsson AB

Einar Mattsson deltar med en digital monter och på plats på Waterfront. Utöver det deltar vi i enskilda möten och samtal på bland annat följande teman:  

  • Den hållbara affären 
  • Hållbar samhällsbyggnad – når vi målen i Agenda 2030? 
  • Trygghet och social hållbarhet i stadsplaneringen – hur gör man rätt? 
  • Ledarskap i en brytningstid - eller är det gamla sanningar som gäller? 

Inför Business Arena kan du också läsa vår debattartikel i Fastighetsnytt angående politikens ansvar för en av bostadspolitikens viktigaste nyckelfrågor, det vill säga prissättningen.

Fråga oss