Nyheter / 2020 / Besök forskningsbädden KTH Live-In Lab virtuellt i 3D
2020-09-17

Besök forskningsbädden KTH Live-In Lab virtuellt i 3D

KTH Live-In Lab är ett forskningslaboratorium på KTH, där Einar Mattsson är huvudfinansiär för framtidens fastighetsforskning. Husen som laboratoriet ligger i ägs och är byggt av Einar Mattsson och ligger vid KTH Campus i kvarteret Forskningen. Idag lanseras den virtuella visningen av lokalerna.KTH Live-In-Lab, som startade 2016, består av fyra testbäddar på KTH Campus för forskning och utveckling av bygg- och fastighetsrelaterade tekniker och metoder. Einar Mattsson kan som stor privat fastighetsägare i regionen sätta in ny teknik, eller använda nya metoder som testats och utvärderats, i sina hundratalet fastigheter framöver.

Just nu pågår bland andra följande forskningsprojekt:

  • Förbättrad borrhålsteknologi för utveckling av bergvärmesystem
  • Pilotstudie för minskad vattenkonsumtion genom icke-invasiv ultraljudsteknik
  • USB-C för energismarta byggnader
  • Allergenfria inomhusmiljöer genom innovativa ventilationsstrategier
  • Tjänstedesign för miljövänligt beteende i byggnadsmiljö
  • Effektiv köksventilation med energiåtervinning

Läs mer om 3D-visningen här 

Är du intresserad att läsa mer om vad ”Testbed EM” innehåller, läs mer här

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss