Nyheter / 2019 / Einar Mattsson deltar med S:t Paul i Open House Stockholm 2019
2019-10-01

Einar Mattsson deltar med S:t Paul i Open House Stockholm 2019

Besök vårt vackra hus i korsningen St. Paulsgatan och Götgatan nu på fredag. Genom Open House ges allmänheten chansen att gratis få guidade visningar av spännande byggnader i huvudstaden. Einar Mattsson deltar i festivalen genom att öppna upp fastigheten Schönborg 6 nu den 4 oktober klockan 16.00–19.00.

Efter en omsorgsfull renovering tillsammans med byggnadsantikvarie och arkitekter, så vill vi nu stolta visa upp vårt fina husför allmänheten. Lägenheterna har fått tidstypisk inredning och de vackra originalfönstren i teak har fått ett extra glas för bättre ljud- och värmeisolering.

Precis som när huset byggdes inryms hyresbostäder samt butiker och kontor, men idag med ett ännu större fokus på en levande bottenvåning med upprustad gatumiljö. I gatuplanet under namnet S:t Paul erbjuds stockholmarna ett nytt utbud av restauranger med uteserveringar och shopping.

Datum och tid
Under kvällen har du möjlighet att se nyrenoverade lägenheter, kontorsytor, terrass med härlig utsikt över Stockholm och träffa representanter från Einar Mattsson.

När: Fredag 4 oktober klockan 16.00–19.00

Plats: Huset ligger i korsningen St. Paulsgatan och GötgatanKlicka här för karta.

Ingen föranmälan behövs.

Läs mer om huset och Open House Stockholm här.

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss