Planerad Vår fastighet

Sommaren

Södermalm

Sommaren

Projektet kvarteret Sommaren på Södermalm befinner sig fortfarande i ett tidigt skede, och utformningen för området är ännu inte klar. Samtal med Stockholms stad pågår.

Målet är att rusta upp Hovings Malmgård så att den återigen kan användas. Vår förhoppning är att vi även ska kunna tillföra nya bostäder så att hela platsen blir mer attraktiv och användbar.

Läs mer i blogginlägget från 20201102. 
Grundförstärkning av Hovings Malmgård

Om Hovings Malmgård

"Hovings malmgård, även kallad Hiertas malmgård, uppfördes 1770 i nyklassicistisk stil efter ritningar av Casper Christian Friese för färgaren och fabrikören Car Gustaf Hoving. Fastigheten togs 1842 över av industri- och tidningsmannen Lars Johan Hierta och blev då del av ett större industriområde för tillverkning av bland annat stearinljus."

 

Fakta

  • Alsnögatan 3 Adress:
  • Södermalm Område:
  • Hyresrätt Typ:
2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss