Nyproduktion Pågående

Analysen

Hagastaden

Aktuell status

21 mars 2016
Byggstart

Den 21 mars 2016 firade vi första gjutningen i kvarteret. Detta markerade starten för bygget.

Byggstart
Byggstart
21 mars 2016

Den 21 mars 2016 firade vi första gjutningen i kvarteret. Detta markerade starten för bygget.

Analysen

Mellan Karolinska och Vasastan växer den nya stadsdelen Hagastaden fram. Einar Mattsson utvecklar ca 125 hyresrätter i Hagastaden. Detta är de första hyresrätterna som kommer upp i Hagastaden.

Adress: Norra Stationsgatan
Område: Hagastaden
Byggår: start 2016
Typ av fastighet: Hyresrätt
Antal objekt: ca 125

Förskolor och garage kommer att byggas i kvarteren, och med lokaler i bottenvåningen blir det en stadsdel med liv och rörelse.

De boende kommer att få närhet till stan och natur med den angränsande Hagaparken i den nya stadsdelen, som blir en naturlig förlängning av Vasastan.

Hagastaden sträcker sig mellan Stockholm och Solna, där dryga hälften av de 6 000 bostäderna kommer vara inom Stockholm stad. Einar Mattsson uppför nästan 10% av de 6 000 nya bostäder som ska komma upp i Hagastaden.

Norra Stationsgatan är redan i full förvandling till ett härligt levande stråk, präglat av kontrasten mellan nytt och gammalt. Det varierade utbudet av matupplevelser, kvalitativ service, handel och aktiviteter ger storstadspuls samtidigt som det förenklar vardagslivet.

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för projektet under mina sidor. Detta gör du genom att logga in på mina sidor, går in under lägenhetsönskemål och kryssar i rutan för Hagastaden. Efter du gjort detta och tryckt på spara har du anmält ditt intresse. Intresseanmälan innebär att när det närmar sig uthyrningsstart för projektet kommer du få information om detta och hur uthyrning kommer gå till via mail. 

Vi garanterar

Hög kvalitet

En nyproducerad bostad från Einar Mattsson håller alltid hög kvalitet. Vi har valt material och utrustning med omsorg, vilket resulterar i en hög standard jämfört med vanliga hyreslägenheter. Vare sig en bostad ska säljas via en bostadsrättsförening eller hyras ut av Einar Mattsson är det ingen skillnad på kvaliteten.

Enkelt boende

Det ska vara enkelt att bo i en hyreslägenhet. Du betalar ingen insats för din lägenhet och har möjlighet att flytta med tre månaders uppsägningstid. När du bor i en hyreslägenhet får du dessutom alltid hjälp med att felsöka och åtgärda eventuella fel som kan uppstå i din lägenhet. Hos Einar Mattsson, Stockholm stads största privata fastighetsägare, finns även möjlighet att på sikt byta lägenhet internt.

Miljösmart hus

Einar Mattsson är medlem i Sweden Green Building Council. Föreningen driver ett miljöcertifieringssystem där en nyproducerad byggnad kan få betyget Brons, Silver eller Guld.  Vi strävar alltid efter guld, men garanterar att våra nyproducerade hus minst blir certifierade på silver-nivå. Certifieringen ger ett kvitto på att kvaliteten på våra byggnader vad gäller energiåtgång, inomhusmiljö och byggmaterial alltid är hög.

Energikoll

Du som vill minska kostnader och miljöbelastning ska ha lätt att följa energi-förbrukningen för din bostad. Därför har Einar Mattsons nyproducerade lägenheter individuell mätning av el- och varmvattenförbrukning. Genom vår app ”Energikollen” kan du enkelt följa din förbrukning, minut för minut.

Fråga oss