Nyproduktion Pågående

Analysen

Hagastaden

Aktuell status

21 mars 2016
Byggstart

Den 21 mars 2016 firade vi första gjutningen i kvarteret. Detta markerade starten för bygget.

Byggstart
2018
Uthyrningsstart

Uthyrningen av de första lägenheterna beräknas kunna påbörjas under 2018.

Uthyrningsstart
2019
Tillträde

Första tillträdet beräknas i dagsläget kunna ske i början av 2019.

Tillträde
Byggstart
21 mars 2016

Den 21 mars 2016 firade vi första gjutningen i kvarteret. Detta markerade starten för bygget.

Uthyrningsstart
2018

Uthyrningen av de första lägenheterna beräknas kunna påbörjas under 2018.

Tillträde
2019

Första tillträdet beräknas i dagsläget kunna ske i början av 2019.

Analysen

Stockholms nya, spännande stråk heter Norra Stationsgatan. Få platser i innerstaden är lika tillgängliga som denna pulsåder kommer att bli.

Få information om uthyrningen

För att få informationsutskick om uthyrningen och projektet loggar du in på mina sidor, går in under lägenhetsönskemål och kryssar i rutan för Hagastaden. Efter du gjort detta och tryckt på spara innebär det att när det närmar sig uthyrningsstart för projektet kommer du få information via mail. 

Önskar du även information om när det finns lägenhetsobjekt redo för uthyrning är det viktigt att du även klickar i "Ja" under rubriken Prenumerera på lägenheter som passar dina önskemål.

Snabbfakta 

Adress: Norra Stationsgatan
Område: Hagastaden
Byggår: start 2016
Uthyrning: september 2018
Typ av fastighet: Hyresrätt
Antal objekt: ca 125

______________________________________________________________________________________

Området

Nu växer Stockholms innerstad norrut och kvarteret Analysen ligger just där den mer än sekelgamla Vasastan möter nya stadsdelen Hagastaden. Norra Stationsgatan är redan i full förvandling till ett härligt levande stråk, präglat av kontrasten mellan nytt och gammalt. Det varierade utbudet av matupplevelser, kvalitativ service, handel och aktiviteter ger storstadspuls samtidigt som det förenklar vardagslivet.

I andra änden gränsar kvarteret till Norra Stationsparken som kompletterar gatulivet med luftig grönska. I denna nya, halvkilometer långa park finns promenadstråk, bersåer och vattenspeglar alldeles inpå knuten. Den blir också en grön passage hela vägen till Vasastadsbornas klassiska gröna lunga Hagaparken. Kvarteret Analysen bjuder dig både på storstadskänsla och blomstrande frihet.

Den nya stadsdelen Hagastaden ska totalt få 6 000 nya bostäder och 50 000 nya arbetsplatser. Bakom cirka 10 procent av de nya bostäderna står Einar Mattsson. Hagastaden får tydlig storstadskaraktär och blir en fortsättning på den täta, levande stenstaden. Bostadshusens bottenvåningar kommer att inrymma butiker, serviceinrättningar, restauranger, kaféer, förskolor med mera.

Du tar dig snabbt vart som helst

Förutom allt det som närmiljön i Vasastan och de nya stadskvarteren har att erbjuda, får kvarteret Analysen svårslagna kommunikationer. Oavsett vart man vill ta sig i innerstan eller hela länet, och hur man vill resa, så kommer man snabbt dit.

Den nya Citybanan med pendeltågsstationen vid Odenplan har gjort Vasastan ännu bättre uppkopplad till länets spårtrafik. Från kvarteret Analysen når du stationsnedgången i korsningen Vanadisvägen/Dalagatan på fem minuter till fots. Dessutom är busskommunikationerna utmärkta och på lite sikt tillkommer stationen Hagastaden på tunnelbanans nya Gula linje mellan Odenplan och Arenastaden. För den som vill ta bilen ligger överdäckade E4/E20 helt nära.

Det spontana och bekväma livet 

Vasastan är sedan länge en hemtrevlig stadsdel som kan bjuda på det oväntade, roliga och annorlunda. Ett besök på ett galleri, ett antikvitetsfynd, en teaterupplevelse, en mysig stund på ett café eller en god måltid. Denna anda av spontanitet och nyfikenhet håller på att fortplanta sig in i de nya stråk som uppstår längs Norra Stationsgatan. Här ska man trivas, må bra och kunna koppla av.

I det absoluta närområdet finns service och handel etablerat redan nu. Nya restauranger som drivs av kända krögare samsas med trevliga kaféer och butiker som gör livet lika bekvämt som roligt. Till detta kompletterar stadsdelens nya grönområden, som leder vidare in i Hagaparken, med lugn och frihetskänsla.

Vi garanterar

Hög kvalitet

En nyproducerad bostad från Einar Mattsson håller alltid hög kvalitet. Vi har valt material och utrustning med omsorg, vilket resulterar i en hög standard jämfört med vanliga hyreslägenheter. Vare sig en bostad ska säljas via en bostadsrättsförening eller hyras ut av Einar Mattsson är det ingen skillnad på kvaliteten.

Enkelt boende

Det ska vara enkelt att bo i en hyreslägenhet. Du betalar ingen insats för din lägenhet och har möjlighet att flytta med tre månaders uppsägningstid. När du bor i en hyreslägenhet får du dessutom alltid hjälp med att felsöka och åtgärda eventuella fel som kan uppstå i din lägenhet. Hos Einar Mattsson, Stockholm stads största privata fastighetsägare, finns även möjlighet att på sikt byta lägenhet internt.

Miljösmart hus

Einar Mattsson är medlem i Sweden Green Building Council. Föreningen driver ett miljöcertifieringssystem där en nyproducerad byggnad kan få betyget Brons, Silver eller Guld.  Vi strävar alltid efter guld, men garanterar att våra nyproducerade hus minst blir certifierade på silver-nivå. Certifieringen ger ett kvitto på att kvaliteten på våra byggnader vad gäller energiåtgång, inomhusmiljö och byggmaterial alltid är hög.

Energikoll

Du som vill minska kostnader och miljöbelastning ska ha lätt att följa energi-förbrukningen för din bostad. Därför har Einar Mattsons nyproducerade lägenheter individuell mätning av el- och varmvattenförbrukning. Genom vår app ”Energikollen” kan du enkelt följa din förbrukning, minut för minut.

Fråga oss