Vi söker yrkesskickliga trähantverkare

Toppbild

Är du en engagerad, framåt och yrkeskunnig träarbetare som trivs att jobba inom nyproduktion och ROT, då har vi jobbet för dig! 

Om tjänsten

Som träarbetare är du med och bygger Einar Mattsson och stadens historia. 
Med rötterna i en stolt byggtradition ser vi oss som ett s.k. byggmästarföretag med stort fokus på kontinuerlig utveckling, kvalité, produktivitet och säker arbetsmiljö.  

Vi erbjuder ett varierade arbetet inom projektens alla delar, från början till slut både inom Nyproduktion och ROT.  Som träarbetare kommer du arbeta i flertalet arbetsmoment, bl. a de som skapar kvalité för boende, exempelvis inredningar. 

Din profil

Vi söker dig som har yrkesbevis inom trä med minst fem års erfarenhet i yrket. Därtill är du lösningsorienterad och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du är engagerad i det du gör och är en noggrann person som organiserar ditt arbete så att du kan utföra det så effektivt som möjligt. Du tillämpar ett systematiskt arbetssätt som samstämmer med tidplanen och verkar för en säker arbetsmiljö. Du trivs i att vara en del i ett lag där du inte minst bidrar med ditt kunnande men också med en positiv attityd till teamet. Som person är du omtänksam, framåt och engagerad. 

Jobba hos oss 

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap.  Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.  

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och ROT-verksamhet för våra projekt-, förvaltnings- och fastighetsbolag.  

Ansökan 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.  Välkommen med din ansökan! 

 

Ansök
Sista ansökningsdag: 2023-05-31
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 320 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms och koncernens historia.

Fråga oss