Vi söker Projektledare fastighetsinstallationer/energispecialist

Toppbild

Är du en engagerad, framåt och relationsskapande projektledare med erfarenhet från energi, VVS eller installationsledning i byggprojekt? Då har vi tjänsten för dig hos oss på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning!

Om tjänsten

Du kommer ingå i ett team med fokus på energi och teknik. Teamet jobbar med underhållsprojekt, stöd i ROT/nyproduktions-projekt främst inom värme, ventilation och styr och övervakning och med energifrågor för byggnader. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av planering och upphandling av utbyte och utbyggnad av fastighetsinstallationer. Alternativt kan din roll vara inriktad på energi med fokus på uppföljning, analys, utredningar och kartläggningar.

Du kommer jobba nära drifttekniker, förvaltare och kollegorna på avdelning teknik- och energi där du är hemmahörande.

Din profil

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst tekniskt gymnasium i grunden, vidareutbildning inom installationsteknik eller energi är meriterande.

Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av arbete inom projektledning av installationer, kvalificerad teknisk förvaltning, energi eller något teknikområde inom installationer. Eller erfarenhet som energispecialist eller liknande.

Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt likväl som i team. Du är lyhörd och kommunikativ, har förmågan att hitta lösningar och är initiativrik i det dagliga arbetet och ett helhetsperspektiv. Vi ser att du trivs i föränderliga miljöer och drivs av viljan att förbättra och utveckla i befintliga fastigheter. Du kan agera som både som specialist och projektledare beroende på situation.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärutveckling med tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter nästan 90 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.

Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av välrenommerade fastighetskunder. Vi förvaltar drygt 14 000 bostäder samt kommersiella lokaler till ett totalt värde om 60 miljarder åt olika aktörer. Ungefär 6000 av dem ägs av Einar Mattsson-sfären. Kunderna finns främst i Storstockholm. Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells. För frågor angående tjänsten och rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Lars Buvall på lars.buvall@jeffersonwells.se

Vi arbetar med löpande urval, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen in med din ansökan!

 

 

Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 320 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms och koncernens historia.

Fråga oss