Vi söker projektledare ombyggnadsprojekt

Toppbild

Är du en engagerad, framåt och relationskapande projektledare med god erfarenhet från att driva ombyggnadsprojekt. Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten 

I rollen som projektledare kommer du självständigt ansvara för att samordna och leda planering, projektering och genomförande av ombyggnadsprojekt. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor i teamet samt med vår fastighetsförvaltning. Du rapporterar till chef för Fastighetsutveckling. 

I dina arbetsuppgifter kommer du bland annat att ansvara för projekt- och byggledning av tilldelade projekt, säkerställa att projekten genomförs mot ställda förväntningar och nivåer på ekonomiska avkastningskrav. Leda projekteringsarbeten, upprätta förfrågningsunderlag och samt ansvara för genomförande av tilldelade projekt från tidigt skede fram tills dess att bolagets förvaltning tar emot.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har ca fem års erfarenhet av att arbeta med liknande uppgifter inom ombyggnation i bygg/fastighetsbranschen. Därtill har du högskoleutbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi ser att du har goda kunskaper i byggprocessens alla faser samt av ekonomistyrning. Du har även goda kunskap inom entreprenad juridik samt erfarenhet av upphandlingar.

Som person är du strukturerad, driven och kommunikativ samt tycker om att arbeta i team samt självständigt. Du har god förmåga att skapa förtroende och bygga och bibehålla relationer. Att du likt oss andra på Einar Mattsson är framåt, engagerad och omtänksam, är karaktärsdrag vi tar för givet!

Ansökan

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärutveckling med tillgång till koncernens breda och djupa kunskap.  Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter nästan 90 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.  

Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av välrenommerade fastighetskunder. Vi förvaltar drygt 14 000 bostäder samt kommersiella lokaler till ett totalt värde om 60 miljarder åt olika aktörer. Ungefär 6000 av dem ägs av Einar Mattsson-sfären. Kunderna finns främst i Storstockholm.

Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att få höra från dig. 

Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 320 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms och koncernens historia.

Fråga oss