Vi söker medarbetare till vårt servicecenter i Hjulsta

Toppbild

Skulle du beskriva dig själv som omtänksam, engagerad och framåt, samt drivs av att ge bra service? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker dig som vill jobba på vårt områdeskontor i Hjulsta.

Om tjänsten

Tjänsten i  Servicecenter innebär att du  kommer arbeta i vår reception, vilket innebär många olika kontaktytor med bland annat hyresgäster, leverantörer och självklart våra egna medarbetare. Du kommer även att arbeta i vår kundservice med inkommande telefon-och mejlärenden. Därtill kommer du att vara behjälplig med att ta emot nycklar, svara på frågor och andra förekommande arbetsuppgifter i våra kontorslokaler.   Du kommer att bli en del av ett framåt, engagerat och omtänksamt team.

Din profil

För att lyckas i rollen krävs det att du är serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga och förstår värdet i att utföra ett noggrant arbete med en hög kvalité. Som person är du omtänksam, engagerad och framåt med ett genuint intresse för service. 

Ansökan

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap.  Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt. 

Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar drygt 14 000 bostäder och kommersiella lokaler till ett totalt värde om 58 miljarder åt olika aktörer. Ungefär 6000 av dem äger vi själva. Kunderna finns främst i Storstockholm, vilket betyder att du som regel inte behöver resa några längre sträckor.  

Vi ser fram emot att få höra från dig!

Ansök
Sista ansökningsdag: 2023-05-31
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 320 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms och koncernens historia.

Fråga oss