Vi söker inköpare

Toppbild

Vi söker Inköpare

 Är du en engagerad, framåt och relationsskapande inköpare med erfarenhet från bygg-och fastighetsbranschen, samt har ett gediget intresse för hållbara affärer. Då har vi tjänsten för dig!

Om Tjänsten 

Rollen som inköpare med inriktning på leverantörshantering kommer i huvudsak bestå av två delar, leverantörshantering och entreprenadupphandling.  Som inköpare kommer du ansvara för att säkerställa att våra leverantörer uppfyller våra krav, samordna leverantörsuppföljningen och säkerställa att kontroller utförs på utvalda leverantörers hållbarhetsarbete.  Därtill innebär tjänsten att säkerställa att samtliga av våra projekts huvudentreprenörslogg upprätthålls. Du kommer även vara delaktig i framtagandet av hållbarhetskrav vid inköp samt uppföljning av dessa. 

I tjänsten ingår även att driva entreprenadupphandlingar till våra projekt och fastigheter, det innebär bland annat att planera upphandlingen, skapa kravspecifikation och förfrågningsunderlag, kontakt med entreprenörerna, leda upphandlingsmöten, slutförhandla samt skriva avtal. 

Din profil 

Troligtvis jobbar du idag som entreprenadingenjör, projektledare eller som inköpare inom bygg-och fastighetsbranschen och har gjort så i minst 5 år. Därtill har du kunskap inom entreprenadjuridik samt har förhandlingsvana.  Du har även ett intresse för hållbarhetsfrågor. 

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du är analytiskt och tycker självklart om att göra framgångsrika affärer. Som person är du strukturerad, driven och kommunikativ samt tycker om att arbeta i team samt har lätt att samarbeta med andra.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap.  Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.  

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och ROT-verksamhet för våra projekt-, förvaltnings- och fastighetsbolag

 

Ansökan

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.  Välkommen med din ansökan! 

Ansök
Sista ansökningsdag: 2023-05-31
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 320 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms och koncernens historia.

Fråga oss