Vi söker förvaltare hyresrätter, Hjulsta

Toppbild

Är du en engagerad, framåt och relationsskapande förvaltare med erfarenhet från fastighetsbranschen, samt har ett gediget intresse för fastigheter. Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten

Som fastighetsförvaltare ansvarar du för att åtgärder inom drift, underhåll och fastighetsteknik utförs enligt avtal med våra förvaltningskunder. Du kommer arbeta med förvaltning av hyresrätter och vara en del av ett team som består av uppdragsansvarig förvaltare, förvaltare, biträdande förvaltare och fastighetstekniker. Du kommer även få möjlighet att bidra i arbetet med att utveckla uppdraget vad gäller processer, tjänsteutbud och paketering av produkter.

I rollen ingår att ha kontakt med fastighetsägare, entreprenörer och att ha regelbundna sammanställningar och rapporteringar avseende pågående drift- och fastighetsrelaterade frågor. Du ska säkerställa och genomföra statusbesiktningar, upprätta underhållsplan/program samt driva genomgång, analys och framtagande av åtgärdsförslag. Du kommer också att bevaka, avropa och följa upp myndighetsbesiktningar och säkerställa att avvikelser åtgärdas. Därtill kommer du att ha daglig kontakt med hyresgäster dels på plats dels genom telefon och mejl.

Rollen är placerad på Einar Mattssons kontor i Hjulsta och du kommer arbeta med fastighetsbeståndet med tillhörande kommersiella lokaler i Järva området.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har jobbar några år inom fastighetsförvaltning, kanske har du arbetat med projekt, uthyrning, fastighetsadministration, förvaltning och/eller fastighetsekonomi. Därtill ser vi att du har relevant fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning alternativt längre relevant arbetslivserfarenhet.

Du är serviceinriktad, lösningsorienterad, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du förstår värdet i att utföra ett noggrant arbete med hög kvalité. Rollen innebär många olika kontaktytor vilket innebär att du behöver vara en god kommunikatör. Som person är du omtänksam, engagerad och framåt med ett genuint intresse för fastigheter.

Om oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Det nystartade förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer varav 5200 är våra egna som fungerar som referensobjekt för externa kunder.

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Level Recruitment. Vid frågor vänligen kontakta senior rekryteringskonsult Sissel Strand på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Ansökan 

 

Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 320 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms och koncernens historia.

Fråga oss