Vi söker drifttekniker

Toppbild

 Är du omtänksam, engagerad och framåt med ett genuint intresse för fastigheter och driftteknik så har vi jobbet för dig!

Om tjänsten

Du kommer ingå i ett kompetent team som idag består av 5 drifttekniker. Tillsammans säkerställer ni att våra fastigheter fungerar optimalt. Det är ett varierade arbete med arbetsuppgifter som bland annat består i att utföra åtgärder i fastigheterna till att medverka i olika energiprojekt tillsammans med förvaltningsavdelning. 

Det är en delad roll där du delvis arbetar ute i fastigheten, och delvis arbetar administrativt med digital driftövervakning och fjärrstyrd driftoptimering. Vidare arbetar du självständigt och planerar dina dagar utifrån de uppdrag som kommer in.

Din profil

Vi ser att du har erfarenhet inom teknisk drift, alternativt har du motsvarande utbildning inom området. Meriterande om du har  erfarenhet inom energioptimering och styr & reglerteknik. Därtill har du goda kunskaper om fastigheters tekniska system,  office-paketet och styrportaler. Meriterade med erfarenhet av SCADA-system.

För att trivas i rollen ser vi att du som person är strukturerad och noggrann. Du har lätt för att samarbeta med andra och trivs i en social miljö. Vidare är du lösningsorienterad och drivs av att jobba med förbättringar och utveckling. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. 

 B-körkort är ett krav

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetare vi med Bravura.  Har du frågor om tjänsten är  du välkommen att kontakta Bravura.   Välkommen med din ansökan! 

Här hittar du kontaktuppgifter till Bravura samt söker tjänsten 

Om oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år står det klart att Einar Mattson är en stark aktör i alla konjunkturer, och därmed representerar långsiktighet.

Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av välrenommerade fastighetskunder. De förvaltar drygt 14 200 bostäder samt kommersiella lokaler till ett totalt värde om 63 miljarder åt olika aktörer. Ungefär 6000 av dem ägs av Einar Mattsson-sfären. Kunderna finns främst i Storstockholm.

Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm.

 

 

 

Sista ansökningsdag: 2023-01-31
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss