Vi söker ekonomiassistent

Toppbild

Drivs du av ordning och reda och trivs med att arbeta självständigt i en administrativ roll? Har du erfarenhet från att arbeta på en ekonomiavdelning och trivs i en miljö där du får samarbeta med engagerade kollegor? Då är denna roll något för dig!

Om tjänsten

I rollen som Ekonomiassistent på Leverantörsreskontra blir du en del av ett bolag med en tydlig värdegrund och där man lägger stor vikt vid att skapa samhällsnytta. Bolaget erbjuder en trygg miljö med ett ledarskap inriktat på frihet under ansvar.
I denna roll kommer du bli en del av ekonomifunktionen bestående av ett tiotal personer och du kommer att rapportera direkt till koncernens redovisningschef. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter berör leverantörsreskontra och administration, samt att stötta dina kollegor på ekonomifunktionen. Här bidrar du bland annat med att registrera inkommande leverantörsfakturor, genomföra betalningar och vara behjälplig med frågor kopplade till leverantörsfakturor. Du kommer delta aktivt i olika typer av digitaliseringsprojekt i syfte att ytterligare effektivisera våra flöden och arbetssätt.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande. Förmodligen har du arbetat några år som ekonomiassistent och trivs i en roll med administrativa arbetsuppgifter. Du är systemintresserad och öppen för att arbeta digitalt. Som person är du trygg och stabil, och trivs när du får samarbeta med andra. Du är strukturerad, ordningsam och noggrann samt en person som tar stort ansvar för din uppgift. Vidare är du prestigelös och orädd för att hugga i där det behövs. Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i Agresso/ERP/UBW.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Barona Professionals AB.  Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Hellberg på louise.hellberg@barona.se. 
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Sök tjänsten här!

Vi ser fram emot att få höra från dig!  

Om Einar Mattsson

Einar Mattsson erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.  
Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm.

Sista ansökningsdag: 2022-12-31
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss