Vi söker KMA-samordnare

Toppbild

På Einar Mattsson har vi ett stort engagemang och vill framåt, att utvecklas för att bli ännu bättre på det vi gör. Vi ser att framgång bottnar i omtänksamhet och i arbetsglädje likväl som gedigen kunskap och omsorg om detaljerna. Nu behöver vi förstärka vår organisation med en KMA- samordnare som kommer att ha en viktig roll i vårt fortsatta arbete mot bl.a. säkrare och mer effektiv arbetsmiljö att verka i.

Om tjänsten

Som KMA-samordnare arbetar du inom de viktigaste och mest aktuella områdena, Kvalité, Miljö och Arbetsmiljö. Du kommer stötta projekt inom såväl projektutveckling, byggproduktion och fastighetsförvaltning, därtill kommer du ha många kontaktytor ute i verksamheten. Du kommer arbeta inom samtliga områden inom KMA, men din tonvikt kommer ligga på säkerhets- och arbetsmiljöfrågor.

Därtill kommer du att arbeta med förbättringsarbete, driva revisioner samt stötta verksamheten att uppfylla lagkrav inom KMA. Ditt arbete kommer i stor del handla om att ge verksamheten förutsättningar samt stötta med framtagande av dokumentation som mallar och arbetsberedningar och säkerställa en bra kommunikation och implementering i organisationen.

Du kommer att vara en del i byggverksamhetens ledningsgrupp och rapporterar till Utvecklingschefen i samma bolag.

Din profil

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har gedigen erfarenhet inom KMA-området, där du har en fördjupad kunskap inom säkerhet och arbetsmiljö. Vi ser att du har akademisk utbildning eller motsvarande kompetens genom arbetserfarenhet. Du har mycket god erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen.

Som person är du pedagogisk och kommunikativ, där du på ett tydligt och självklart sätt får med dig din omgivning. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att driva flera frågor parallellt och du gillar den administrativa delen samt trivs med närheten till pulsen ute i produktion.

Kontakt


I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Jefferson Wells. För frågor kring rollen kontakta Anna Setterberg, anna.setterberg@jeffersonwells.se eller Mattias Sahlström. Mattias.sahlstrom@jeffersonwells.se

Välkommen med din ansökan!

Du söker tjänsten här!

 

Om Einar Mattson Byggnads AB

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt. Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för våra projekt-, förvaltnings- och fastighetsbolag.

Sista ansökningsdag: 2023-01-31
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss