;

Einar Mattsson söker platschef till ROT

Toppbild

Om tjänsten

Som platschef har du en av de viktigaste rollerna hos oss. Du ansvarar för att leda projektteamet mot uppsatta mål från tidiga skeden till överlämnande till vår förvaltningsorganisation. Du ansvarar självständigt för samordning, planering och genomförande av projekt vad det gäller arbetsmiljö, kvalitet, miljö, ekonomi och tidplan.

Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor i teamet, vår interna beställare samt med underentreprenörer. Rollen kräver ett gott ledarskap och en mycket god samarbetsförmåga. Som platschef arbetar du i ett nära samarbete med projektchefen.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som platschef. Vi tror att du har arbetat dig igenom ett par större ROT-projekt från start till mål. Därtill har du relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Du har goda kunskaper i byggprocessens alla faser samt inom ekonomistyrning, arbetsmiljö, produktionsstyrning och ledarskap.

Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och en relationsskapande ledare. Du har god förmåga att skapa förtroende och bygga och bibehålla relationer. Att du likt oss andra på Einar Mattsson har karaktärsdrag som framåt, engagerad och omtänksam tar vi för givet!

Ansökan

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Jefferson Wells. För frågor kring rollen kontakta Anna Setterberg, anna.setterbergl@jeffersonwells.se eller Mattias Sahlström. Mattias.sahlstrom@jeffersonwells.se

Du ansöker här.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärutveckling med tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter nästan 90 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som med egna hantverkare och egen platsledning säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för våra projekt-, förvaltnings- och fastighetsbolag.

Vi har vår bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att få höra från dig

Sista ansökningsdag: 2023-12-31
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 320 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms och koncernens historia.

Fråga oss