Einar Mattsson söker fastighetsförvaltare

Toppbild

Om tjänsten 

Som fastighetsförvaltare ansvarar du för att åtgärder inom drift, underhåll och fastighetsteknik utförs enligt avtal med våra förvaltningskunder.  Du kommer arbeta med förvaltning av hyresrätter och vara en del av ett team som består av uppdragsansvarig förvaltare, förvaltare, biträdande förvaltare och fastighetstekniker.  

I rollen ingår att ha kontakt med fastighetsägare, entreprenörer och att ha regelbundna sammanställningar och rapporteringar avseende pågående drift- och fastighetsrelaterade frågor. Du ska säkerställa och genomföra statusbesiktningar, upprätta underhållsplan/program samt driva genomgång, analys och framtagande av åtgärdsförslag. Du kommer också att bevaka, avropa och följa upp myndighetsbesiktningar och säkerställa att avvikelser åtgärdas. 

Din profil 

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning.  Därtill är du serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du förstår värdet i att utföra ett noggrant arbete med hög kvalité. Rollen innebär många olika kontaktytor vilket innebär att du behöver vara en god kommunikatör. Som person är du omtänksam, engagerad och framåt med ett genuint intresse för fastigheter.  

Ansökan 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta Cecilia Hellstrand 08–58626398 alt via cecilia.hellstrand@einarmattsson.se . Du ansöker via vår hemsida. 

Vi ser fram emot att höra från dig. Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap.  Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.  

Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av välrenommerade fastighetskunder. Vi förvaltar drygt 14 200 bostäder samt kommersiella lokaler till ett totalt värde om 63 miljarder åt olika aktörer. Ungefär 6000 av dem ägs av Einar Mattsson-sfären. Kunderna finns främst i Storstockholm.  

Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm.  

Ansök
Sista ansökningsdag: 2022-10-20
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss