Einar Mattsson söker en kommunikatör

Toppbild

Einar Mattsson AB är en familjeägd fastighetskoncern som nu söker en kommunikatör som ska arbeta med och utveckla förvaltningsbolagets kommunikation.

Om tjänsten

Som kommunikatör hos Einar Mattsson arbetar du både självständigt och tillsammans med kollegorna på kommunikationsavdelningen med koncernens kommunikation. Men i den här rollen arbetar du framför allt med att stötta deras fastighetsförvaltningsbolaget för att ta deras kommunikation till nästa nivå. Här har du stor möjlighet att påverka men förväntas också att ta ett stort eget ansvar.

Till vardags arbetar du främst med kommunikationsstrategi och planering av förvaltningsbolagets kommunikation. Men du arbetar även med genomförande av kommunikation i olika kanaler, både internt och externt. Målgrupperna är fastighetsägare som är befintliga eller potentiella förvaltningskunder, boende i hyresrätter och bostadsrätter eller lokalhyresgäster. Självklart är även medarbetare en nyckelmålgrupp.

Du har ett mycket nära samarbete med förvaltningsbolagets ledningsgrupp, där du också är adjungerad, och koncernledningen. Som erfaren kommunikatör vet du redan att det krävs en del samordning mellan bolag och att du vid behov kommer behöva bidra till övriga delar av Einar Mattsson-sfärens kommunikationsarbete.

Du kommer även att:
Hålla hårt i den röda tråden genom att säkerställa att förvaltningsbolagets kommunikation utöver affären stödjer det koncerngemensamma varumärket, följer kommunikationspolicyn och den grafiska profilen. Hjälpa Einar Mattsson att synas genom att planera mediearbetet för förvaltningsbolaget tillsammans med kommunikationsavdelningen. Ge förvaltningsbolaget goda råd och hjälpa till med att ta ut löpande kommunikation. Projektleda framtagandet av exempelvis film, podd, grafiskt material eller specifika kommunikationsprojekt.

Din profil

Vi tror att du har relevant utbildning inom kommunikation och minst 5 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

  • Du har erfarenhet av att löpande utveckla, planera, utföra och följa upp kommunikation med ett strategiskt perspektiv
  • Du är analytisk och kan lägga upp ditt arbete självständigt samt prioritera det som ska göras.
  • Du är en van projektledare och god skribent som har erfarenhet av att producera målgrupps- och kanalanpassat innehåll samt arbeta med budskapsformulering
  • Du har erfarenhet av och tycker om att vara rådgivare och ge kommunikativt stöd till chefer och medarbetare
  • Du har erfarenhet av att själv formge enklare material
  • Du har mycket goda svenska kunskaper i både tal och skrift
  • Du hanterar press på ett konstruktivt sätt och har en prestigelös attityd som bidrar till ett gott samarbete med fokus på gemensamma mål.
  • Som person är du omtänksam, engagerad och framåt.

Ansökan

Om du är redo att ta nästa steg i din kommunikationskarriär och vara en nyckelspelare hos Einar Mattsson, skicka in din ansökan snarast. Einar Mattsson ser fram emot att välkomna en passionerad kommunikatör till sitt team och tillsammans fortsätta utveckla deras kommunikation.

I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsbolaget Hammer & Hanborg. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om rollen eller ansökningsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulten Emeli Haage på Hammer & Hanborg, emeli.haage@hammerhanborg.com.

Du säker tjänsten här.

Med hänvisning till GDPR kan vi inte ta emot CV och ansökningar via mail.

Om Einar Mattsson

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärutveckling med tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till en långsiktigt familjeägd koncern med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter nästan 90 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt. 

Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm.

Sista ansökningsdag: 2024-02-29
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 320 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms och koncernens historia.

Fråga oss