;

Einar Mattsson söker biträdande förvaltare

Toppbild

Om tjänsten

Som biträdande förvaltare kommer du arbeta operativt med huvudansvar för kontakten med våra hyresgäster, samt med fastighetsadministrativa uppgifter. Exempelvis kommer du att visa lägenheter inför uthyrning, hantera uthyrning och upprätta hyresavtal, ansvara för besiktning vid avflyttning samt hantera störningsärenden.

Arbetet sker i team tillsammans med uppdragsansvarig förvaltare, förvaltare, ekonom och fastighetstekniker i specifika uppdrag och du kommer även samarbeta med övriga biträdande förvaltare.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat med uthyrningsfrågor kopplat till bostäder och fastighetsadministrativa uppgifter under minst 2 år. Det är viktigt att du känner dig trygg med att handlägga ärenden såsom uthyrnings-, bytes- och andra hyresjuridiska ärenden. Därtill ser vi att du har relevant fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning alternativt längre relevant arbetslivserfarenhet.

Har du utbildning inom fastighetsjuridik eller fastighetsförvaltning ses det som meriterande. Vi ser det som ett plus om du tidigare genomfört besiktningar samt arbetat i systemet Vitec.

Som person är du strukturerad, relationsskapande och lösningsorienterad. Rollen innebär många olika kontaktytor vilket innebär att du behöver vara en god kommunikatör. Som person är du omtänksam, engagerad och framåt med ett genuint intresse för fastigheter.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Level Recruitment. Vid frågor vänligen kontakta senior rekryteringskonsult Sissel Strand på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Du söker tjänsten här.

Välkommen in med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2023-12-15
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 320 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms och koncernens historia.

Fråga oss