Nyproduktion / Bygginformation / Brf Telefoncentralen / Uppställning på Ture Wennerholms torg

Uppställning på Ture Wennerholms torg

Våra arbeten med att resa stommen pågår för fullt på plats. Vi håller även på med förläggning av vatten och avloppsledningar och återfyllnad runt husens källarväggar.

Nu börjar vi även med gjutning och för detta behövs både pumpbil och betongbilar. Dessa ställs upp av vår entreprenör Skonto på Ture Wennerholms torg, vilket innebär en viss omledning av trafiken. Gjutning är något kommer ske återkommande en tid framöver och varje gång bilar behöver stå på torget till följd av detta kommer trafiken ledas om.

Ny hyresgäst! Sushi Rebellion presenterar sig:


Sushi Rebellion är en restaurang som utvidgar begreppet Sushi. Bakom konceptet står den prisbelönta sushivärldsmästaren Pepi Anevski, som kom på förstaplats i Tokyo World Sushi Cup 2013 och även innehar titeln Mest Kreativa Sushikock (Japan 2014). Som namnet Sushi Rebellion antyder kan du förvänta dig sushi men också andra rätter - allt med en rebellisk tvist. På menyn finns ett stort urval av innovativ sushi men även rätter som Popcorn Shrimps,  Beef Chimicurri och Crispy Chicken. Fantastiska viner, öl och ett stort urval av sake. Inredning med mycket spännande designkänsla skapar en intim stämning och atmosfär i restaurangen. Hos oss ska du njuta av livet.  Kika gärna in på vår hemsida www.sushirebellion.com och följ oss på sociala medier.

Sushi Rebellion flyttar in våren 2022 och utöver dem har vi två andra restauranger som vi hittills vet kommer flytta in i projektet. De andra två aktörerna kommer presenteras i ett senare skede.

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss