Nyheter / BRF Mälaren anlitar Einar Mattsson fastighetsförvaltning
2021-06-24

BRF Mälaren anlitar Einar Mattsson fastighetsförvaltning

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB har fått i uppdrag av BRF Mälaren att ansvara för fastighetsskötsel i föreningens fastigheter på Reimersholme. Uppdraget gäller från den 1 juni.

Reimersholme.jpg

—  Nu inledningsvis är det viktigt för oss att lägga tid på att lära känna husen för att kunna utföra en god tillsyn och skötsel, och vi är väldigt glada för förtroende och ser fram emot att få sätta igång, säger Joakim Attevall, chef för fastighetsdrift på Einar Mattsson. BRF Mälaren bildades 1937 och omfattar 282 lägenheter på Reimersholme i Stockholm. Föreningen har även ungdomsrum, uthyrningsrum och lokaler.

— I uppdraget ingår att våra fastighetstekniker regelbundet kontrollerar att allt fungerar som det ska i fastigheten och följer upp myndighetskrav och -kontroller. I praktiken handlar det bland annat om att se till att utrymningsvägar är fria, att branddörrar är stängda, att belysning i allmänna utrymmen fungerar och att det är ordning och reda i husen, berättar Joakim Attevall, chef för fastighetsdrift. 
 

2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss