Projektutvecklingschef till Einar Mattsson

Toppbild

Om tjänsten

Som Projektutvecklingschef har du det övergripande ansvaret för att dagligen leda vår avdelning för projektutveckling. Till din hjälp har du ett team som består av åtta projektutvecklare. Tillsammans med dem arbetar du för att säkerställa attraktiva, hållbara och klimatsmarta bostäder och bostadskvarter. Du rapporterar till VD för Einar Mattsson Projekt AB och Byggnads AB samt är del i den gemensamma ledningsgruppen för båda bolagen.

Exempel på några av dina arbetsuppgifter:

• Verka för att nå bolagets mål inom lönsamhet, för NKI mm
• Ansvar för projekt från detaljplan till färdigställande samt överlämnande av projekt till bostadsrättsförening alternativt Einar Mattsson Fastighetsbolag.
• Säkerställa att projektutvecklingsarbetet genomförs i enlighet med tagna beslut och processer
• Att skapa teamkänsla, leda och motivera dina medarbetare för att nå uppställda mål
• Vara en medlem i bolagets ledningsgrupp och i de arbetens om sker där
• Arbete med strategi- och affärsplanearbete samt delta i olika utvecklingsarbeten
• Att verka för goda samarbeten med inom bolaget såväl som med övriga bolag inom koncernen
• Vårda och utveckla relationer och kontakter med våra prioriterade kommuner i frågor som rör projekten, stadsplanering och stadsbyggnad

Din Profil

Vi söker dig som är en kompetent, målinriktad, engagerad, lösningsorienterad och kommunikativ ledare med en god strategisk och taktisk förmåga. Du har tidigare lett grupper med minst 7–10 personer och motiveras av och har erfarenhet av förändringsarbeten.

Du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen och god erfarenhet inom områden som samhällsbyggnad, byggnadsteknik eller motsvarande. Du har vidare god förståelse för bostadsutvecklingsprojekt i tidiga skeden och fastighetsekonomi samt allmän kunskap om byggnadsprocesser och byggnadsteknik. Tidigare erfarenheter av roller som exempelvis projektledare, byggledare eller projektutvecklare ser vi som ett plus.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Jurek som hanterar ansökningar löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta Ylva Ottosson, Rekryteringskonsult, 0733 914108, ylva.ottosson@jurek.se eller Researcher Sandra Waldnert; 0760 026 937, sandra.waldnert@jurek.se . Ansök gör du här.

Om oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.

Vår projektverksamhet har utvecklat flera högprofilerade bostadsfastigheter i nya spännande områden såväl som mindre infill-projekt med hög kvalitet. Målet är att inom en tioårsperiod investera i utvecklingen av 4000 nya bostäder.

Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. 

Sista ansökningsdag: 2022-08-31
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss