Platschef nyproduktion

Är du vår Platschef för nyproduktion av bostäder? Nu söker vi ytterligare en platschef till ett stort kommande nyproduktionsprojekt beläget vid Telefonplan i centrala Stockholm.

platschef 960x500.jpg

Är du den vi söker?

Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på att öka produktiviteten med särskilt fokus på tidplan, tillfälliga fabriken samtidigt som du säkerställer hög kvalitet i den levererade produkten.

Platschefen är en av de viktigaste rollerna inom Einar Mattsson Byggnads AB. Som platschef har du ansvar för att driva projektteamet mot gemensamma mål och leda arbetet i projektet från planering till överlämnande. Det innebär ansvar för projektets planering och genomförande avseende miljö, kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och tid.

Rollen som platschef innebär att du har ett nära samarbete med vår interna beställare, den egna platsledningen samt underentreprenörer. Det kräver ett gott ledarskap och en mycket god samarbetsförmåga. Som platschef arbetar du i ett nära samarbete med projektchefen.

Vem är du?

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som platschef för stora nyproduktionsprojekt av bostäder.

Du har ett sinne för ekonomi och har en god planeringsförmåga. Du är intresserad av att bidra i utvecklingen av bolaget genom nya arbetsmetoder och teknik. Du har lätt för att skapa relationer med såväl beställare, medarbetare och underentreprenörer och besitter ett affärsmässigt tänk. Driv och framåtanda är viktigt för att lyckas i rollen som Platschef likaså ett gott ledarskap. Ledarskapsmässigt ser vi att du brinner för att leda andra, att följa upp och att utveckla andra personer och samarbeten. För dig är det viktigt att följa Einar Mattssons arbetssätt för en kvalitetssäkrad produktion.

Einar Mattsson erbjuder

Einar Mattsson är en organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Du erbjudes en plats i en organisation med goda värderingar och en stark vilja att lyckas. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Tjänsten är en provanställning/tillsvidareanställning med placering i Stockholm.

Ansökan och kontaktperson

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Carlsson, projektchef via mejl eller på telefon 076-542 63 87.

Vi hanterar ansökningar löpande.

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Fråga oss