Områdesförvaltare till Einar Mattssons fastigheter i innerstan

Toppbild

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av förvaltning och med ett genuint intresse för ledarskap. I rollen som områdesförvaltare får du nu möjlighet att kombinera detta i en och samma roll. Vi ser att du antingen har en likande roll idag eller ser detta som en möjlighet att ta nästa steg i din utveckling och karriär.

Om tjänsten

Som områdesförvaltare ansvarar du för ett bestånd med cirka 60 fastigheter. Ansvaret innebär dels att säkerställa leverans till kund enligt avtalad kvalitet vad det gäller såväl teknisk- som ekonomisk förvaltning. Till din hjälp kommer du ha ditt förvaltningsteam bestående av runt 8 medarbetare som du leder och coachar i det operativa arbetet. Därtill kommer du även att ha ett helhetsansvar för att förvalta ett tio-tal egna fastigheter.

Fastigheterna du kommer att ansvara för ligger innanför tullarna. Vissa fastigheter är nyproduktioner medan det för andra fastigheter är dags för renovering (ROT).

Här kan du läsa om några av fastigheterna inom ditt område: Alla fastigheter och projekt hos Einar Mattsson.

Din profil

Du har en gedigen erfarenhet av förvaltning av flerbostadshus, samt är väl insatt i vad det innebär att utföra större renoveringar (ROT). Då vi har flertalet fastigheter som står inför renovering söker vi dig som har varit involverad från början till slut i minst ett större eller flertalet mindre ROT-projekt.

Du kommer att ha det operativa ledarskapet och coacha 8 medarbetare till framgång; det formella personalansvaret har gruppchefen. Ditt team kommer att bestå av förvaltare och biträdande förvaltare. Vi ser därför att du har ett genuint intresse för ledarskap.

Vi har en stabil projektportfölj och de kommande åren står vi inför många spännande projekt, både vad det gäller förvaltning som utvecklingsprojekt. För att trivas i denna roll är det därför viktigt att kunna vara flexibel och drivas av förändringsarbete.

Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att få höra från dig!

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Level Recruitment.

Klicka här för att söka tjänsten.

Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sissel Pettersen på 08-120 504 26. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan! 

Sista ansökningsdag: 2022-02-28
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss