Fastighetsförvaltare

Brinner du för att arbeta med förvaltning av fastigheter? Vill du bli en del av ett familjeägt bolag som är Stockholms största privata fastighetsägare och som även arbetar med externa förvaltningsuppdrag? Önskar du vara i framkant inom marknaden med fokus på miljö? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Jakob_Ilnaz_EinarMattsson.jpg

Om tjänsten

Rollen som förvaltare innebär att självständigt ansvara för att åtgärder inom drift, underhåll och fastighetsteknik utförs åt fastighetsägare och att följa de leveranskrav som finns angivna i kundernas förvaltningsavtal. Arbetet ska utföras proaktivt och självständigt i enlighet med befogenheter och processer för att uppnå fastighetsägarens målsättning.

Du kommer arbeta med förvaltning av hyresrätter på uppdrag av externa fastighetsägare. Beståndet består av bostäder där det även ingår kommersiella lokaler samt någon enstaka kommersiell fastighet. Fastigheterna är belägna i Stockholms innerstad samt i Solna och Sundbyberg.

I rollen ingår även att utveckla uppdraget vad gäller processer, tjänsteutbud och paketering av produkter.

Arbetet sker i team tillsammans med uppdragsansvarig förvaltare, förvaltare, biträdande förvaltare, ekonom och fastighetstekniker i specifika uppdrag, dels i den egna arbetsgruppen med övriga förvaltare.

I ansvaret ingår exempelvis att:

  • upprätta förfrågningsunderlag, upphandling, kontroll av leverantörer och uppföljning av drift- och sidoleverantörer
  • genomföra bygg- och projektledning, uppföljning och administration gällande planerat och avhjälpande underhåll
  • ansvara för all kontakt med fastighetsägaren inklusive regelbunden sammanställning och rapportering avseende pågående drift- och fastighetsrelaterade frågor
  • genomföra statusbesiktning, upprätta underhållsplan/program samt driva genomgång, analys och framtagande av åtgärdsförslag
  • bevaka, avropa och följa upp myndighetsbesiktningar och säkerställa att avvikelser åtgärdas
  • uthyrning och omförhandling av kommersiella lokaler
    ansvara för budget samt prognos

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst en tvåårig fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning alternativt längre förvärvad arbetslivserfarenhet.

Du har minst tre års erfarenhet som förvaltare och har du arbetat med bostäder eller någon form för kommersiella lokaler så ses det som starkt meriterande. Vi ser att du har drivit bygg- och projektledning av mindre underhållsarbeten och har du även Bas-P, Bas-U och heta arbeten ses det som ett plus.
Du talar och skriver svenska obehindrat och arbetar dagligen i Officepaketet med vikt på Excel. Vi förutsätter även att du har systemvana från fastighetsbranschen.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som lever upp till företagets värdeord; omtänksam, engagerad och framåt. Du arbetar självständigt, har ett affärsmässigt förhållningssätt samt är en sann lagspelare i alla avseenden. Du har även förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt sätt med alla, oberoende av tjänst och sammanhang samt har en ödmjuk inställning.

Jobba hos oss

Rollen är placerad på vårt kontor på Södermalm i Stockholm och du kommer i det dagliga rapportera till uppdragsansvarig. Avdelningschefen för externa uppdrag innehar det fulla personalansvaret.

 

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Level Recruitment.

Om du har frågor, kontakta rekryteringskonsult Sissel Pettersen på 08-120 50 426.

Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Fråga oss