Praktikplats, Fastighetsförvaltning med inriktning mot kommersiell uthyrning

Toppbild

Läser du till fastighetsförvaltare och är intresserad av att göra din LIA-period hos oss  på vår avdelning för kommersiella lokaler?  Då är du välkommen att registrera din ansökan via denna annons.

Arbetsuppgifter

Du kommer att göra din LIA-praktik på vår avdelning för kommersiella lokaler. Teamet som arbetar på avdelningen ansvarar för uthyrningen av kommersiella ytor inom vårt fastighetsbestånd och du kommer tillsammans med dem få arbeta med bland annat uppgifter som koordinering, annonsering och upprättande av hyresavtal.

Vem är du

Vi söker dig som studerar till fastighetsförvaltare, gärna en KY-utbildning såsom Newton, John Ericsson eller likande och har 1 eller 2 terminer kvar av dina studier.

För att lyckas i rollen krävs att du har förmågan att vilja utvecklas kombinerat med ett stort engagemang och nyfikenhet. Du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga och förstår värdet i att utföra ett noggrant arbete med en hög kvalité.

Ansökan

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap.  Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder och kommersiella lokaler åt olika aktörer varav 5 800 ligger i vårt eget bestånd. Kunderna finns främst i Storstockholm, vilket betyder att du som regel inte behöver resa några längre sträckor

Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att få höra från dig.

 

Ansök
Sista ansökningsdag: 2022-01-31
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss