Fastighetsförvaltare

Brinner du för att arbeta med förvaltning av fastigheter? Vill du bli en del av ett familjeägt bolag som är Stockholms största privata fastighetsägare? Önskar du vara i framkant inom marknaden med fokus på miljö? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

ledigt jobb fastighetsförvaltare 960x500.jpg

Arbetsbeskrivning

Rollen som förvaltare innebär att självständigt ansvara för att åtgärder inom drift, underhåll och fastighetsteknik utförs åt fastighetsägare och att följa de leveranskrav som finns angivna. Arbetet ska utföras proaktivt och självständigt i enlighet med befogenheter och processer för att uppnå Einar Mattssons målsättning.

Du kommer arbeta med förvaltning av hyresrätter för Einar Mattssons egna fastighetsbestånd. Beståndet består av bostäder där det även ingår kommersiella lokaler och fastigheterna är belägna i Stockholms innerstad.

I rollen ingår även att utveckla uppdraget vad gäller processer, tjänsteutbud och paketering av produkter.

Du kommer ingå i en grupp med andra förvaltare, områdesförvaltare och biträdande förvaltare.

I ansvaret ingår exempelvis att:

  • upprätta förfrågningsunderlag, upphandling, kontroll av leverantörer och uppföljning av drift- och sidoleverantörer
  • genomföra bygg- och projektledning, uppföljning och administration gällande planerat och avhjälpande underhåll
  • ansvara för all kontakt med fastighetsägaren inklusive regelbunden sammanställning och rapportering avseende pågående drift- och fastighetsrelaterade frågor
  • genomföra statusbesiktning, upprätta underhållsplan/program samt driva genomgång, analys och framtagande av åtgärdsförslag
  • bevaka, avropa och följa upp myndighetsbesiktningar och säkerställa att avvikelser åtgärdas
    ansvara för budget samt prognos

Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst en tvåårig fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning alternativt längre förvärvad arbetslivserfarenhet.

Du har minst två års erfarenhet som förvaltare av bostäder där du själv bär ansvaret för utförande av alla steg i processen. Vi ser gärna att du har drivit bygg- och projektledning av mindre underhållsarbeten och har du även Bas-P, Bas-U och heta arbeten ses det som ett plus.

Du talar och skriver svenska obehindrat och arbetar dagligen i Officepaketet med vikt på Excel. Vi förutsätter även att du har systemvana från fastighetsbranschen och har du arbetat i Vitec Hyra ses det som meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som lever upp till företagets värdeord; omtänksam, engagerad och framåt. Du arbetar självständigt, har förmåga att ta beslut, ett affärsmässigt förhållningssätt samt är en sann lagspelare i alla avseenden. Du är lösningsorienterad, har förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt sätt med alla, oberoende av tjänst och sammanhang samt har en ödmjuk inställning.

Jobba hos oss

Rollen är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm och du kommer rapportera till Avdelningschefen. Områdesförvaltare innehar den dagliga arbetsledningen.

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Level Recruitment. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sissel Pettersen på 08-120 504 26.

Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan! 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Fråga oss