Einar Mattsson söker yrkesskickliga träarbetare

Toppbild

Om du är en positiv, noggrann och yrkeskunnig träarbetare som trivs att jobba med nyproduktion och ROT, då har vi jobbet för dig!

Arbetsbeskrivning

Som träarbetare hos oss är du med och bygger Einar Mattsson och stadens historia.
Med rötterna i en stolt byggtradition ser vi oss som ett s.k. byggmästarföretag med stort fokus på kontinuerlig utveckling, rätt kvalité, produktivitet och en säker arbetsmiljö. Vi har löpande spännande och utmanande projekt på gång, både inom nyproduktion och ROT. Du kommer ingå i ett team med mycket stor yrkeserfarenhet. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom ROT och Nyproduktion.

Du kommer vara med i projektet hela vägen från formsättning när grunden ska gjutas till inredningsarbeten när huset nästan är klart. Du arbetar med olika typer av träarbeten och kan antingen bygga på plats, montera färdiga byggelement eller utföra ombyggnationer där även enklare rivningsarbeten kan ingå.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från yrket, har yrkesbevis inom trä och gillar att stegvis utveckla ditt arbete. Rollen som träarbetare kräver att du är kompetent och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du är engagerad i det du gör och är en noggrann person som organiserar ditt arbete så att du kan utföra det så effektivt som möjligt. Du tillämpar ett systematiskt arbetssätt som samstämmer med tidplanen och verkar för en säker arbetsmiljö. Du trivs i att vara en del i ett lag där du inte minst bidrar med ditt kunnande men också med en positiv attityd till teamet. Som person är du omtänksam, framåt och engagerad.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden!

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats inom Storstockholm där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap.  Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för vårt projekt – och fastighetsbolag.

Ansökan

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Troligtvis påbörjar du din anställning hos oss i augusti. Välkommen med din ansökan!

Ansök
Sista ansökningsdag: 2022-05-31
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss