Einar Mattsson söker VVS-montör

Toppbild

Till vårt växande affärsområde Fastighetsdrift söker vi nu en VVS-montör. Är du en duktig VVS-montör med känsla för att utveckla fastigheter och liksom vi, känner passion för kunder och service har vi jobbet för dig!

Om tjänsten

Som VVS-montör ingår du i ett team som är ute i våra fastigheter och hjälper till med service och underhåll av lägenheterna. Det kan handla om ombyggnader såsom mindre lokaler och kontor eller lägenheter. I rollen som VVS-montör ingår du i vår avdelning Felavhjälpande underhåll som är en stor och viktig avdelning hos oss med ett väl sammansvetsat team. Exempel på arbetsuppgifter är sedvanliga VVS arbeten som kan dyka upp i en Fastighet. Einar Mattsson Fastighetsdrift är idag ett team som kännetecknas av hög kompetens och en väldigt god stämning.

Din profil

  • Du är utbildad VV:s montör, tidigare vana från liknande servicejobb är meriterande.
  • Som person har du god förmåga att hitta lösningar samt håller en hög servicenivå. 
  • Du har god datorvana och arbetar gärna med dator/mobiltelefon som hjälpmedel
  • Du har social kompetens vilket innebär att du har lätt att ta kontakt med folk och att skapa förtroende
  • Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift .

Du är serviceinriktad och ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, gillar att jobba med förbättringar och utveckling, ser vad som behöver göras och är beredd att rycka in där det behövs.

Jobba hos oss

Tjänsten är placerad i Stockholm.

B-körkort är ett krav.

Kontaktperson

Du söker tjänsten via  genom att klicka på knappen "ansök" här nedanför.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Sevelin i första hand eller Stefan Kristiansson via vår växel 08-586 263 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder och kommersiella lokaler åt olika aktörer varav 5 800 ligger i vårt eget bestånd. Kunderna finns främst i Storstockholm, vilket betyder att du som regel inte behöver resa några längre sträckor.

Ansök
Sista ansökningsdag: 2021-03-21
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss