Einar Mattsson söker vikarierande gruppledare för servicecenter

Toppbild

Arbetsbeskrivning

I rollen som gruppledare för servicecenter är din viktigaste uppgift att arbetsleda teamet av servicecenters medarbetare. Er gemensamma målsättning är att ni har enhetliga och tydliga rutiner att jobba efter, att servicenivån gentemot såväl interna som externa kunder hålls på en hög nivå och att hela teamet känner sig motiverade att varje dag utföra sitt arbete på bästa sätt. Rollen innebär en omväxlande vardag med varierande uppgifter såsom att leda teamet tillsammans med gruppchefen, hoppa in i driften vid behov, hantera och följa upp felanmälningar till att utveckla arbetsprocesser. Ditt fokus är att förenkla och tydliggöra vardagen för våra medarbetare i servicecenter tillika assistera och samarbeta nära gruppchefen.

Vem är du

Som person är du positivt lagd, prestigelös och flexibel. Ditt omdöme präglas av integritet och ansvarskänsla och du gillar att ha ordning och reda runt omkring dig. Du är öppen och har lätt för att bygga förtroende hos medarbetare och kunder. Din attityd präglas av omtänksamhet, engagemang och framåtanda.

Om du har erfarenhet av arbetsledning sedan tidigare ser vi det som meriterande. Vi söker dig som har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt en hög grad av serviceanda och professionalism. För att trivas i rollen har du en naturlig fallenhet och förståelse för system och ekonomi. Det är av vikt att du har vana av att arbeta med ärendehantering i ett system samt dator och telefon som frekvent använda hjälpmedel.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat på heltid som börjar i 15 mars 2021.

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lisa Bruce per e-post lisa.bruce@einarmattsson.se eller telefon 08- 586 265 23. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap.  Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder och kommersiella lokaler åt olika aktörer varav 5 800 ligger i vårt eget bestånd. Kunderna finns främst i Storstockholm, vilket betyder att du som regel inte behöver resa några längre sträckor. 

Ansök
Sista ansökningsdag: 2020-11-27
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss