Einar Mattsson söker Uthyrningsansvarig

Toppbild

Dina arbetsuppgifter

Som uthyrningsansvarig kommer du självständigt ansvara för att säkerställa uthyrningen av kommersiella ytor inom nyproduktionsprojekt samt befintliga förvaltningsfastigheter, till en optimerad hyresnivå.

Din roll är bred och en del av dina arbetsuppgifter kommer innebära följande:

 • Säkerställa implementering och efterlevnad av kundernas kommersiella uthyrningsstrategi samt årlig genomgång och uppdatering av strategin
 • Bevaka och hantera uppsägning av lokalhyresavtal för inflyttning eller villkorsändring
 • Säkerställa att lokalernas prissättning och hyresnivå är optimal
 • Föreslå förändringar i lokalerna eller fastigheten för att nå en optimal hyresnivå
 • Ta fram relevanta gränsdragningslistor för respektive motpartskategori, butik, restaurang, kontor m.fl.
 • Ta fram uthyrnings- och marknadsföringsmaterial samt se till att objektet marknadsförs i rätt kanaler
 • Projektleda aktiviteter samt utveckla och underhålla organisationens uthyrningsprocesser och rutiner
 • Rapportering
 • Upphandla stöd vid avtalsskrivning med kund och säkerställa att avtal följs
 • Leverera underlag till underhålls- och driftbudget avseende de kommersiella ytorna
 • Arbeta mot uppsatta styrtal och verksamhetsmål samt följa upp och utvärdera specifika projekt mot uppsatta projektmål

I denna roll kommer du även agera sakkunnig avseende frågor som rör kommersiell uthyrning och förmedla kunskap vidare inom Einar Mattsson.

Om företaget

Einar Mattsson erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer. Det nystartade förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer varav 5200 är våra egna som fungerar som referensobjekt för externa kunder.

Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av ovan arbetsuppgifter och gärna erfarenhet av att ha arbetat som Fastighetsförvaltare, projektledare eller ekonom inom fastighetsbranschen. Du har god kunskap i lagstiftning som berör verksamheten och grundläggande kunskaper i fastighetsekonomi. Vidare är du en god användare av Officepaketet och du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper: Du har en naturlig fallenhet för att driva projekt från start till mål. Du är affärsmässig, driven, initiativtagande och lyhörd. Du är van att arbeta strategiskt likväl som att arbeta operativt. Du vet hur man skapar och bibehåller relationer och du har en stor affärsförståelse och kan ta affärsmässiga beslut.

Kontaktperson

Om du har frågor välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Margareta Meek 070-942 59 95 alt. margareta.meek@2complete.se.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen in med din ansökan!

Uthyrningsansvarig 

Sista ansökningsdag: 2020-04-24
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

2020-03-12
Hur mår du?
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter. Läs mer.
Fråga oss