Einar Mattsson söker uppdragsansvarig förvaltare

Toppbild

Arbetsbeskrivning

Rollen som Uppdragsansvarig förvaltare innebär att självständigt ta huvudansvar för att leveransen till kund håller avtalad kvalité, att kundrelationen utvecklas och att säkerställa affären kopplat till kunden.

Vidare ingår det att ta ett ansvar för att utveckla affären vad gäller processer, tjänsteutbud och paketering av produkter.

Uppdragsansvarig ansvarar för att leda och fördela det operativa arbetet inom det egna förvaltningsteamet med ansvar för runt 3–4 förvaltare och biträdande förvaltare. Du kommer också att samverka med övriga förvaltningsteam för att lösa operativa frågor. Rollen innehar inte det formella personalansvaret.

Ditt team arbetar med hyresrätter på uppdrag av ett flertal olika kunder. Fastigheterna är främst belägna i innerstaden men även i närliggande förorter. Beståndet består av hyresrätter med tillhörande kommersiell del. Enstaka kommersiella fastigheter kan förekomma.

Du kommer ingå i en grupp med förvaltare och biträdande förvaltare men du kommer även att samarbeta med andra grupper inkluderande tekniker, ekonomer med flera.

Arbetsuppgifter

  • leda och ansvara för förvaltningsteamets budget och underhållsprogram tillsammans med avdelningschef, controller och externa kunder
  • upprätta förfrågningsunderlag, upphandla och genomföra underhållsprojekt
  • genomgång, analys och framtagande av åtgärdsförslag baserat på fastighetens driftstatistik och ekonomiska utfall
  • stötta och utveckla teamet samt skapa förutsättningar för ett gott arbetsklimat inom uppdraget
  • övergripande ansvarig för arbetsmiljö och brandskydd
  • föregå med ett gott exempel och ständigt sträva efter att teamet arbetar enligt best practice
  • bevaka hyresnivåer, upprätta förslag på lokaler för vidare åtgärd samt genomföra omförhandlingar, anpassningar och nyuthyrningar av kommersiella lokaler
  • leda rapporteringsmöten med kund och upprätta beslutsunderlag
  • kontakt med boende, beställare, lokalhyresgäster och myndigheter kan förekomma inom uppdraget
  • delta i och driva interna verksamhetsutvecklingsprojekt

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst en tvåårig fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning. Har du relevant universitets- eller högskoleutbildning ses det som starkt meriterande.

Du har minst 5 års erfarenhet som senior/erfaren förvaltare eller liknande och känner dig trygg i din roll. Du har arbetat med bostäder och har även erfarenhet av kommersiella fastigheter i någon form. Det är ett krav att du har erfarenhet av bygg- och projektledning av medelstora till stora underhållsprojekt. Har du även Bas-P, Bas-U och heta arbeten ses det som ett plus. Kunskap om fastighetsekonomi, entreprenadjuridik, hyreslagstiftningen och erfarenhet av att självständigt omförhandla och att hyra ut  större kommersiella lokaler är krav i rollen.

Du talar och skriver svenska obehindrat och arbetar dagligen i Officepaketet med vikt på Excel. Vi förutsätter även att du har systemvana från fastighetsbranschen. Har du arbetat i Vitec Hyra ses det som meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som lever upp till företagets värdeord; omtänksam, engagerad och framåt. Du drivs av att leda, entusiasmera och engagera dina kollegor. Du är diplomatisk, prestigelös, delar gärna med dig av dina erfarenheter och har ett lösningsorienterat förhållningssätt och en ödmjuk inställning. Du arbetar självständigt, har förmåga att ta beslut, ett affärsmässigt förhållningssätt samt är en sann lagspelare i alla avseenden. Vidare har du har tydliga ledaregenskaper och förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt sätt med alla, oberoende av tjänst och sammanhang.

Jobba hos oss

Rollen är placerad på Einar Mattssons kontor i centrala Stockholm och du rapporterar till Avdelningschef externa uppdrag.

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Level Recruitment.

Välkommen med din ansökan:

Uppdragsansvarig förvaltare

 

Sista ansökningsdag: 2020-02-28
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss