Einar Mattsson söker senior projektutvecklare

Toppbild

Einar Mattsson rekryterar en senior projektutvecklare för nyproduktion av hyresrätter och bostadsrätter i Stockholm.

På Einar Mattsson tycker vi om att samarbeta och dela med oss av kunskap. Vi tror på att tillsammans utveckla verksamheten och bli ännu bättre på det vi gör. Vi är en organisation som tror att framgång och engagemang bottnar i trygga team och i arbetsglädje.

Om tjänsten

Som projektutvecklare är du ansvarig för att dina projekt utvecklas enligt Einar Mattssons affärsmål från och med start på detaljplan till färdigt och inflyttat projekt. Du ansvarar för projektets resultat, såväl ekonomiskt som för kvalitet. Du leder projektteamet och säkerställer ett optimalt projektgenomförande.

Som projektutvecklare på Einar Mattsson driver du projekten med utgångspunkt i vår värdegrund som bygger på långsiktighet och hållbarhet. Du deltar även aktivt i utvecklingsarbete för vår fortsatta utveckling av framtidssäkrade bostadsprojekt som skapar värde, trygghet och stolthet hos våra kunder.

Projektaffären

Utveckla projektidé, produkt och affär inom både bostadsrätter och hyresrätter.
Utveckla och optimera byggrätten.
Förhandla exploaterings- och genomförandeavtal.
Utveckla och optimera bostäder och lokaler i projektet.
Ansvara för och styra projektekonomin mot Einar Mattssons lönsamhetskrav.
Möjliggöra god driftekonomi och långsiktigt hållbara fastigheter.
Ansvara för kundnöjdhet.


Din profil

Civilingenjör med minst fem års erfarenhet som affärsutvecklare eller projektutvecklare eller motsvarande relevant utbildning och erfarenhet.
Kreativ och affärsorienterad.
God förmåga att leda och engagera ditt team.
God kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt
Strukturerad med god problemlösningsförmåga
För att lyckas väl i rollen har du ansvarat för nyproduktionsprojekt med tyngdpunkt i tidiga skeden. Du har skapat goda resultat både avseende kvalitet och ekonomi samt även bidragit till en bra teamkänsla. Som person är du lyhörd, kreativ och självständig och initiativtagande. Du trivs med en ledarroll och samarbetar väl med andra!

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Right On rekrytering och interim. För frågor kring rollen kontakta lotta.asplund@right-on.se.

Sök tjänsten här.


Om Einar Mattson AB

Vi erbjuder en arbetsplats där du får goda möjligheter till egen utveckling samt tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.

Vår projektverksamhet har utvecklat flera högprofilerade bostadsfastigheter i nya spännande områden såväl som mindre infill-projekt med hög profil och kvalitet. Målet är att inom en tioårsperiod växa med 4000 nya bostäder.

Urval sker löpande så vänta inte, sök redan idag!

Sista ansökningsdag: 2022-05-31
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss