Einar Mattsson söker projektledare till Fastighetsutveckling

Toppbild

Arbetsbeskrivning

Rollen som projektledare inom fastighetsutveckling innebär att självständigt planera arbete gällande ombyggnader i våra fastigheter och att arbeta med fler olika projekt i olika byggskeden. Du kommer att projektleda både större och mindre ombyggnationer och underhållsprojekt, från start i tidiga skeden till målgång vid överlämning till förvaltningsorganisationen.

För att trivas i rollen som byggprojektledare för tidiga skeden är du en duktig problemlösare och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar och situationer. Du har ett gott omdöme och ekonomisk medvetenhet. En viktig egenskap är att kunna samarbeta och utveckla projektgruppens arbete.

Exempel på kunskaper du behöver:

  • Goda kunskaper i byggprocessens olika faser samt ekonomistyrning i byggprojekt
  • Erfarenhet av upphandling och förmåga att upprätta avtal
  • Kunskap inom entreprenadjuridik och svensk bygglagstiftning
  • Goda kunskaper i Excel, word och powerpoint.
  • Erfarenhet av att ha arbetat i en beställarroll är meriterande.
  • Erfarenhet av renovering- och ombyggnationer är meriterande.
  • Arbete i microsoft Teams är meriterande.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning med byggteknisk inriktning eller motsvarande lång arbetslivserfarenhet. Du har förslagsvis en bakgrund som projektledare, entreprenadingenjör, arbetsledare eller liknande. Du har god förmåga att skapa förtroende samt att bygga och bibehålla goda relationer. Du har också en god förmåga att förstå andras roller och förutsättningar, är intresserad av att hjälpa andra och anstränger dig för att finna lösningar.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Kontaktperson

I denna rekrytering arbetar Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB med Jefferson Wells. För frågor angående tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Lars Buvall, lars.buvall@jeffersonwells.se eller Mattias Sahlström, mattias.sahlström@jeffersonwells.se

Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan genom att söka tjänsten här så snart som möjligt!

Sista ansökningsdag: 2021-07-01
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

2021-05-17
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss