Einar Mattsson söker praktikanter till våren 2021

Toppbild

Vår avdelning för externförvaltning förvaltar idag ca 10 000 lägenheter samt en del lokaler och består av ca 20 förvaltare och 10 biträdande förvaltare.

 Studerar du till fastighetsförvaltare och har ett brinnande intresse för bostäder? Då är du varmt välkommen att söka praktikplats hos oss till våren 2021!

Jobba hos oss

Arbetsplatsen är belägen på Rosenlundsgatan 58 i Stockholm.

 Kontakt och ansökan

Skicka in din ansökan om praktikplats via knappen ”ansök” nedan.

 

Varför Einar Mattsson finns: Vi erbjuder genomtänkta hus och lösningar som skapar värde för medvetna kunder som vill ha ett bättre och enklare liv, vilket gör att de känner sig respekterade, stolta och trygga.

Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

 

Ansök
Sista ansökningsdag: 2020-12-04
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss