Einar Mattsson söker Platschef Nyproduktion

Toppbild

På Einar Mattsson tycker vi om att samarbeta och dela med oss av kunskap. Vi tror på att tillsammans utveckla verksamheten och bli ännu bättre på det vi gör.

Vi är en organisation som tror att framgång och engagemang bottnar i trygga team och i arbetsglädje. Nu behöver vi förstärka vår organisation med en erfaren och kunnig platschef till ett av våra nyproduktionsprojekt i Täby Park som kan förmedla just detta till hela projektorganisationen.

I Täby park uppför vi projekt Elddonet, ett kvarter bestående av 155 bostadsrätter, varav 5 radhus. Täby Park är en ny stadsdel som växer fram, när den är färdigutvecklad så kommer den att inrymma 6000 nya bostäder, nya arbetsplatser, skolor och mycket mer. 

Läs mer om projekt Elddonet och alla andra fina Einar Mattsson projekt här:

Alla fastigheter och projekt hos Einar Mattsson

Om tjänsten

Som platschef kommer du att säkerställa att produktionen håller kvalitet, budget och tid genom hela produktionsfasen. Du leder arbetet genom att tillsammans med övrig platsledning skapa ett arbetsklimat som bygger på tydlighet, trygghet och förtroende.

Du rapporterar till projektchef

Din profil

Du har en gedigen erfarenhet och bakgrund inom byggbranschen. Kanske har du någon form av högskoleutbildning eller så har du arbetat dig upp till en platschefsroll. Du har i rollen som platschef drivit ett antal nyproduktionsprojekt med gott resultat

Du har ett stort intresse för ledarskap och bra kontroll på projektekonomi, du är kostnadsmedveten och arbetar proaktivt för att förebygga och minimera problem och ovälkomna överraskningar

Kontakt

 I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Jefferson Wells. Du hittar annonsen här. För frågor kring rollen kontakta Håkan Kempel, hakan.kempel@jeffersonwells.se  eller Mattias Sahlström. Mattias.sahlstrom@jeffersonwells.se

Om Einar Mattson Byggnads AB

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.

Einar Mattsson Byggnads AB är koncernens produktionsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ nybyggnads- och renoveringsverksamhet för vårt projekt – och fastighetsbolag.

Sista ansökningsdag: 2021-10-31
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss