Einar Mattsson söker medarbetare till Servicecenter, föräldravikariat

Toppbild

Är du omtänksam, framåt och engagerad, samt har ett genuint intresse för service?  Då kan detta vara jobbet för dig!

Om tjänsten 

I rollen som medarbetare på vårt Servicecenter kommer du att arbeta i vår reception, vilket innebär många olika kontaktytor med bland annat hyresgäster, leverantörer och självklart våra egna medarbetare. Du kommer vara behjälplig med att svara på frågor, nyckelhantering, postsortering och kontorsservice både i vår reception, telefon och mejl.  Tjänsten är ett föräldravikariat och kommer pågå som längst till och med 2023-04-30  

Din profil 

För att lyckas i rollen krävs att du är serviceinriktad, ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och förstår värdet i att utföra ett noggrant arbete med en hög kvalité. Som person är du omtänksam, engagerad och framåt med ett genuint intresse för service.  

Ansökan 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi endast tar emot ansökningar via denna annons. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap.  Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.  

 Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar drygt  14 000 bostäder och kommersiella lokaler till ett totalt värde om 58 miljarder åt olika aktörer. Ungefär 6000 av dem äger vi själva. Kunderna finns främst i Storstockholm, vilket betyder att du som regel inte behöver resa några längre sträckor.   

Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm.
Vi ser fram emot att få höra från dig.  

Ansök
Sista ansökningsdag: 2022-08-31
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss