Einar Mattsson söker medarbetare till avdelningen Utemiljö

Toppbild


Arbetsbeskrivning

  •  Genomföra att uppdragen utförs enligt avtalens innehåll avseende tekniskt utförande, föreskriven kvalité/miljö/arbetsmiljö, lagar, avtal och personliga uppträdande.
  • Ansvara för och utföra strukturerad tillsyn, skötsel och enklare felavhjälpande underhåll på tilldelade ansvarsområden samt föreslå lösningar för framtida underhåll på gårdarna.
  • Ta emot, följa upp och hantera arbetsordrar via anvisat ärendehanteringssystem enligt gällande rutiner.
  • Exempel på arbetsuppgifter är sandupptagning, gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning, lövupptagning och andra vanligt förekommande trädgårdsarbeten.
  • Delta i och bidra till förekommande möten.
  • Delta i för tjänsten krävda kurser.
  • Följa och arbeta efter gällande operativ plan.


Vem är du?

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning med inriktning på trädgård eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Du har tidigare arbetat inom området utemiljö och fastighetsrelaterade projekt.
Du är noggrann och ansvarsfull samt har god samarbetsförmåga. Det är ofta högt tempo i arbetet, vilket innebär att det är bra om du är van vid det. Du blir en del av vår trädgårdsgrupp och delar med dig av dina kunskaper och lär dig av dina arbetskamrater. Vi strävar efter att utföra varje uppgift med högsta kvalitet och att skapa något som vi kan vara stolta över.
Du är serviceinriktad och ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat. Du gillar att jobba med förbättringar och utveckling, ser vad som behöver göras och är beredd att rycka in där det behövs.


Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.
Tjänsten är placerad i Stockholm. B-körkort är ett krav.

Kontaktperson

Du söker tjänsten  senast 15 februari, vi kallar till intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Karlsson via vår växel 08-586 263 00.

Välkommen in med din ansökan!

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB är ett förvaltningstjänstebolag som förvaltar cirka 15 000 bostäder med ett värde om 50 miljarder kronor. Bolaget förvaltar såväl Einar Mattssons 5200 egna bostäder som bostäder för andra fastighetsägare med målet att ständigt utveckla fastighetsvärden för sina kunder. Verksamheten har cirka 160 medarbetare och omsätter cirka 200 miljoner kronor. Bolaget är en del av Einar Mattsson-koncernen som har varit verksam på Stockholms bygg- och fastighetsmarknad sedan 1935. De andra verksamheterna i koncernen utgörs av fastigheter, fastighetsförvaltning, byggproduktion, projekt och övriga investeringar.

 

Ansök
Sista ansökningsdag: 2020-02-15
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss