Einar Mattsson söker lokaluthyrare

Toppbild

Dina arbetsuppgifter

Din roll är bred och en del av dina arbetsuppgifter kommer att vara följande:

  • Ansvara för att samordna den kommersiella uthyrningen inom förvaltningsuppdraget
  • I samråd med uthyrningsansvarig medverka till att ta fram och följa strategier inom området kommersiell uthyrning
  • Implementera processer och rutiner inom kommersiell uthyrning
  • Bevaka uppsägningstider för lokalkontrakt samt säga upp lokalkontrakt för omförhandling eller avflytt
  • Visa lokaler för intressenter
  • Hyresförhandla lokalkontrakt med befintliga och nya lokalhyresgäster
  • Ta fram offerter och avtal avseende kommersiella lokaler
  • Agera sakkunnig inom förvaltningsorganisationen och förmedla kunskap till övriga medarbetare inom området.
  • I samråd med uthyrningsansvarig ta fram marknadsmaterial för användning i valda kommunikationskanaler
  • Ta fram fastighets- och områdesvisa rapporter avseende lokalbeståndet till förvaltare och avdelningschef samt diverse administrativa arbetsuppgifter.

Om företaget

Einar Mattsson erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer. Det nystartade förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer varav 5200 är våra egna som fungerar som referensobjekt för externa kunder.

Din profil

Kompetenskrav: Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom området fastighetsförvaltning, som t ex fastighetsförvaltare eller ekonom och som har minst 2 års erfarenhet från fastighetsbranschen. Har du en förvaltarutbildning i grunden och/eller erfarenhet som uthyrare av kommersiella lokaler är detta meriterande.

Du har goda kunskaper i hyresjuridik och övrig lagstiftning som berör verksamheten. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper: Du är affärsmässig och kan planera och prioritera ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du vet hur man förmedlar information på ett pedagogiskt sätt och du är en fena på att skapa och bibehålla relationer.

Kontaktperson

Om du har frågor, välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Margareta Meek 070-942 59 95 alt. margareta.meek@2complete.se.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen att söka tjänsten!

Lokaluthyrare

Sista ansökningsdag: 2020-02-28
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss