Einar Mattsson söker gruppledare till Servicecenter, föräldravikariat

Toppbild

Är du omtänksam, engagerad och framåt och har ett genuint intresse för service och ledarskap, då har vi rollen för dig!

Om tjänsten

Som gruppledare för Servicecenter coachar, motiverar och leder du ett team bestående av cirka 10 medarbetare. Du säkerställer den dagliga driften såväl vad det gäller service mot kunder såsom bemanning av både vår Kontorsservice och Kundservice. Tillsammans med teamet arbetar du för att servicenivån gentemot såväl interna som externa kunder hålls på en hög nivå. Rollen innebär ett omväxlande arbete med koordination av schemaläggning för personal som bemannar Kontorsservice, Kundservice och vårt områdeskontor i Hjulsta. Tillsammans med gruppchefen får du även vara med och påverka, jobba med verksamhetsutveckling samt stötta i den dagliga driften. Du kommer att rapportera till chef för servicecenter.

Din profil

För att lyckas i rollen krävs det att du är serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga och förstår värdet i att utföra ett noggrant arbete med en hög kvalité. Du har ett genuint intresse för ledarskap och har erfarenhet av arbetsledning sedan tidigare. Som person är du omtänksam, engagerad och framåt med ett genuint intresse för service.

Ansökan

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi endast tar emot ansökningar via denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap.  Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.

Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar drygt  14 000 bostäder och kommersiella lokaler till ett totalt värde om 58 miljarder åt olika aktörer. Ungefär 6000 av dem äger vi själva. Kunderna finns främst i Storstockholm, vilket betyder att du som regel inte behöver resa några längre sträckor. 

Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att få höra från dig.

Ansök
Sista ansökningsdag: 2022-05-31
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss