Einar Mattsson söker gruppchefer till förvaltningen

Toppbild

Arbetsbeskrivning

I en ny satsning söker Einar Mattsson nu flera gruppchefer inom bostadsförvaltning. Du kommer beroende på erfarenhet, kompetens och profil arbeta med att leda en grupp som förvaltar hyresbostäder i Einar Mattssons egna fastigheter alternativt på uppdrag av externa kunder.

Som gruppchef leder du ett team med ca 7 medarbetare med fullt budget- och personalansvar. Rollen innebär ansvar för leverans gentemot såväl interna som externa kunder. Du kommer att ansvara för att driva gruppen framåt efter uppsatta mål vad gäller utveckling av medarbetarna, arbetssätt, processer, lönsamhet samt affärsutveckling. I rollen kommer du även lägga en betydande del av din tid på exempelvis egen förvaltning, projektledning, interna projekt med mera.

Rollen passar dig som har god erfarenhet av att arbeta med förvaltning av bostäder och ledarskap och ser detta som en spännande och stimulerande del av din tjänst. Du har hög ambitionsnivå, stark drivkraft och en mycket god förmåga att bygga och utveckla relationer på olika nivåer i organisationen samt med kunder. Vidare ser vi att du trivs i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och du får ta stort eget ansvar. Du har förmågan att fatta beslut och att sedan utföra. Rollen som gruppchef innebär även att identifiera potentiella utvecklingsområden som du sedan kommer driva framåt.

Arbetsuppgifter

I rollen ingår exempelvis:

  • Utveckla, coacha och leda dina medarbetare
  • Identifiera utvecklingsområden i verksamheten genom att följa såväl verksamhetens leveranser, utvecklingen i branschen och kundernas behov
  • Delta i och driva interna utvecklingsprojekt som främjar verksamheten, både inom det egna arbetsområdet och för hela bolaget
  • Delta i budget- och bokslutsprocesser, färdigställa budgetförslag för resultatenheten
  • Delta i offert- och kalkylarbetet vid nyförsäljning och omförhandling
  • Aktivt delta i process- och förbättringsarbete avseende kvalité
  • Självständigt initiera möten och kontakta kunder samt hantera avtals-, kvalitets-, resursfrågor med mera mot kund

Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst en tvåårig fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning alternativt längre relevant förvärvad arbetslivserfarenhet.
Du har minst fem års erfarenhet av bostadsförvaltning och relevant erfarenhet av arbetsledning inklusive budget- och resultatansvar. Du har kunskaper inom fastighetsekonomi och har du även kunskaper inom AFF och kommersiella lokaler ses det som meriterande. Vi ser det som naturligt att du har erfarenhet av att självständigt har drivit underhållsprojekt av varierande storlek.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är en naturlig ledare och tror på ett ledarskap där det är centralt att vara lyhörd, kommunikativ och tillgänglig. Du involverar, engagerar och stimulerar dina medarbetare samt har förmågan att hitta lösningar på problem och drar dig inte för att vara operativ i det dagliga arbetet. Du trivs i föränderliga miljöer och drivs av viljan att förbättra.
Företagets värdeord genomsyrar såväl ditt ledaskap som dina kund- och medarbetar relationer; omtänksam, engagerad och framåt.

Jobba hos oss

Rollen är placerad på Einar Mattssons kontor i centrala Stockholm och du kommer i det dagliga rapportera till Avdelningschef förvaltning och ingå i dennes ledningsgrupp.
Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Level Executive.

Vänligen sök tjänsten genom att gå vidare med denna länk

Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande.


Välkommen in med din ansökan!


Om Einar Mattsson

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer.
Det nystartade förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av kunder. Vi förvaltar totalt 15 000 bostäder åt olika aktörer varav 5200 är våra egna som fungerar som referensobjekt för externa kunder.

 

Sista ansökningsdag: 2020-03-27
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss