Einar Mattsson söker gruppchef till bostadsrättsförvaltning

Toppbild

Är du en kund- och medarbetarorienterad ledare med högt affärsmannaskap som motiveras av att se både medarbetare och affär utvecklas samt brinner för att arbeta med förvaltning av fastigheter? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Om tjänsten

Som gruppchef för Einar Mattssons bostadsrättsförvaltning leder du ett team med ca 10 medarbetare, du har fullt budget- och personalansvar för gruppen samt ansvarar för leverans mot kund. Vidare ansvarar du för att driva gruppen framåt efter uppsatta mål både vad gäller utveckling av medarbetarna, arbetssätt, processer, lönsamhet samt affärsutveckling.

Rollen passar dig som har god erfarenhet av ledarskap och ser detta som en spännande och stimulerande del av din tjänst. Du har hög ambitionsnivå, stark drivkraft och en mycket god förmåga att bygga och utveckla relationer på olika nivåer i organisationen.

I rollen ingår exempelvis: 

  • Utveckla, coacha och leda dina medarbetare
  • Identifiera utvecklingsområden i verksamheten genom att följa såväl verksamhetens leveranser, utvecklingen i branschen och kundernas behov
  • Delta i och driva interna utvecklingsprojekt som främjar verksamheten, både inom det egna arbetsområdet och för hela bolaget
  • Delta i budget- och bokslutsprocesser, färdigställa budgetförslag för resultatenheten
  • Delta i offert- och kalkylarbetet vid nyförsäljning och omförhandling.
  • Aktivt delta i process- och förbättringsarbete avseende kvalité
  • Självständigt initiera möten och kontakter kunder samt hantera avtals-, kvalitets-, resursfrågor med mera mot kund

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst tvåårig fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning alternativt längre förvärvad arbetslivserfarenhet. 

Du har minst fem års erfarenhet av fastighetsförvaltning och har erfarenhet av ledar- och personalansvar. Vidare har du relevant erfarenhet av arbetsledning samt praktiskt ledarskap i kombination med kunskap om fastighetsekonomi och erfarenhet av budget- och resultatansvar. Kunskap inom AFF och kommersiella lokaler ses som meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är en naturlig ledare och tror på ett ledarskap där det är centralt att vara lyhörd, kommunikativ, och tillgänglig samt involvera, engagera och stimulera medarbetare. Du har förmågan att hitta lösningar på problem och drar dig inte för att vara operativ i det dagliga arbetet. Du trivs i föränderliga miljöer och drivs av viljan att förbättra. 

Företagets värdeord genomsyrar såväl ditt ledaskap som dina kund- och medarbetar relationer; omtänksam, engagerad och framåt.

Jobba hos oss

Rollen är placerad på Einar Mattssons kontor i centrala Stockholm och du kommer i det dagliga rapportera till avdelningschef. Som gruppchef har du fullt personalansvar för dina medarbetare. 

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen nedan. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. 

Välkommen in med din ansökan:

Gruppchef till bostadsrättsförvaltning

Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

2020-03-12
Hur mår du?
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter. Läs mer.
Fråga oss