Einar Mattsson söker förvaltare BRF

Toppbild

Brinner du för att arbeta med förvaltning av fastigheter? Vill du bli en del av ett familjeägt bolag som är Stockholms största privata fastighetsägare och som även arbetar med externa förvaltningsuppdrag? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Om tjänsten som förvaltare

Rollen som förvaltare innebär att självständigt ansvara för att åtgärder inom drift, underhåll och fastighetsteknik utförs åt bostadsrättsföreningar och att följa de leveranskrav som finns angivna i kundernas förvaltningsavtal. Arbetet ska utföras proaktivt och självständigt i enlighet med befogenheter och processer för att uppnå bostadsrättsföreningarnas målsättningar.

Du kommer arbeta med förvaltning av bostadsrättsföreningar. Beståndet består av bostäder där det även ingår kommersiella lokaler och fastigheterna är främst belägna i Stockholms innerstad.

I rollen ingår även att utveckla uppdraget vad gäller processer, tjänsteutbud och paketering av produkter.

Arbetet sker i team tillsammans med förvaltare, biträdande förvaltare, ekonom och fastighetstekniker i specifika uppdrag, dels i den egna arbetsgruppen med övriga förvaltare.

Som förvaltare har du ett självständigt ansvar för drift, underhåll och fastighetsteknik i teamet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat:

  • Upprätta förfrågningsunderlag, handla upp & följa upp drift- & sidoleverantörer
  • Upprätta förfrågningsunderlag, handla upp och leda entreprenörer avseende både planerat & avhjälpande underhåll
  • Upprätta förvaltningsrapporter & leda rapporteringsmöten med styrelsen
  • Upprätta underhållsplan & förankra denna med styrelsen
  • Bevaka, avropa & följa upp myndighetsbesiktningar
  • Skadehantering
  • Sedvanlig kontakt med boende, styrelse & entreprenörer

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst en tvåårig fastighetsrelaterad eftergymnasial utbildning alternativt längre förvärvad arbetslivserfarenhet.

Du har minst tre års erfarenhet som förvaltare av bostadsrätter, har du dessutom arbetat med kommersiella lokaler är det starkt meriterande. Vi ser att du har drivit mindre underhållsprojekt och har du även Bas-P och heta arbeten ses det som ett plus.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är en sann lagspelare i alla avseenden. Du har även förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt sätt med alla, oberoenever upp till företagets värdeord; omtänksam, engagerad och framåt. Du arbetar självständigt, har ett affärsmässigt förhållningssätt sde av tjänst och sammanhang samt har en ödmjuk inställning.

Jobba hos oss

Rollen är placerad på Einar Mattssons kontor i centrala Stockholm och du kommer i det dagliga rapportera till Gruppchef brf som även innehar det fulla personalansvaret.

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”ansök”-knappen nedan. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan:

Förvaltare för bostadsrättsföreningar

Sista ansökningsdag: 2020-02-21
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss