Einar Mattsson söker en verksamhetsutvecklare med digital utvecklingskompetens

Toppbild

I denna tjänst kommer du att arbeta brett i organisationen med utvecklingsfrågor som rör vår digitala arbetsplats samt våra digitala verktyg kopplat till våra projekt och fastigheter. Tjänsten innebär arbete både med arkitektur och utveckling av system och lösningar med varierade grad av komplexitet. Allt ifrån att vara med och sätta långsiktiga strategier och säkerställa koncernens mjukvaruarkitektur till att utveckla lösningar inom tex Microsofts Powerplattform.

Arbetsbeskrivning

Du deltar i hela utvecklingskedjan från att identifiera behov av lösningar, kravställning, framtagande av arkitektur till utveckling, testning, dokumentation och slutleverans. Tjänsten innebär därtill att identifiera behov av lösningar samt arbeta utifrån organisationens upptäckta behov.

Du kommer att arbeta självständigt samt även i team med att exempelvis utveckla och designa lösningar, dels egna i Microsofts Powerplattform dels köpta då ihop med leverantör. Det innebär även vidareutveckling av befintliga lösningar och teknik. Tjänsten ställer krav på att aktivt skapa förutsättningar för samarbeten inom koncernen, samt att implementera arbetssätt och lösningar genom att bland annat utbilda samt leda/stötta team av superusers för utvalda system.

Att du håller dig uppdaterad vad det gäller relevanta nyheter inom området för den digitala arbetsplatsen samt projekt- och fastighetsutveckling ser vi som självklart.

Exempel på kunskaper du behöver:

  • Akademisk utbildning med relevant IT-inriktning eller motsvarande
  • Flera års erfarenhet från digital utveckling
  •  Flera års erfarenhet av arbete i samt att leda agila utvecklingsprojekt exempelvis som lösningsarkitekt eller verksamhetsutvecklare av digitala miljöer (så som Microsofts Powerplattform)
  • Mycket god förmåga att kombinera utveckling av digitala verktyg och arbetssätt för att skapa en effektivare organisation
  • Meriterande är erfarenheter från bygg- och fastighetsbranschen

Vem är du?

Du driver frågor och olika typer av initiativ med stort engagemang och beslutsamhet. Du kan ta fram lösningar som tillgodoser behov och strategier, och har en förmåga att göra nödvändiga prioriteringar och kompromisser för att balansera olika kvalitetskrav. Du har en mycket god förmåga att ta till dig ny information och arbetssätt för att applicera det i organisationen.

Du kan balansera olika aspekter mot varandra, så som flexibilitet mot förvaltningsbarhet, att köpa mot att bygga själv samt kostnad mot prestanda, skalbarhet, stabilitet, funktion och användningsmönster. Du har mycket god förmåga att kommunicera och att få andra delaktiga i nya arbetssätt och metoder. Du har mycket god förmåga att bygga förtroende och inspirera.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap.  Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer. Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. 

Kontaktperson

För frågor angående tjänsten kontakta Björn Feldin 076-542 64 09 eller bjorn.feldin@einarmattsson.se

Välkommen in med din ansökan!

Ansök
Sista ansökningsdag: 2021-10-31
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss