Einar Mattsson söker drifttekniker

Toppbild

Om tjänsten 

Du kommer ingå i vårt kompetenta team som idag består av 5 drifttekniker.  Tillsammans säkerställer ni att våra fastigheter fungerar optimalt energimässigt och att vi når koncernens uppsatta mål. Det är ett varierade arbete med arbetsuppgifter som bland annat består av åtgärder ute i fastigheterna och att medverka i olika energiprojekt tillsammans med våra projektledare inom energi och ROT. Vi har även tätt samarbete med vår förvaltningsavdelning. 

Din profil 

Vi ser att du har erfarenhet av teknisk drift, energioptimering och styr & reglerteknik. Du har erfarenhet av att jobba i Office365 och styrportaler. Meriterade är om du även erfarenhet av SCADA-system. Du är utbildad drifttekniker eller har motsvarande erfarenhet av fastighetsdrift inom energi.  
 
Som person är du strukturerad, noggrann och har lätt för att samarbeta med andra samt är serviceinriktad. Du är lösningsorienterad och drivs av att jobba med förbättringar och utveckling.  
Du blir en del av ett team som strävar efter att utföra varje uppgift med högsta kvalitet och att skapa något vi kan vara stolta över. Att du är omtänksam, engagerad och framåt med ett genuint intresse för området, det ser vi som självklart.  
B-körkort är ett krav. 

Ansökan 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt. Vi kommer kalla till intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan. Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Einar Storm via vår växel 08-586 263 00. 
Varmt välkommen med din ansökan! 


Om oss 

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap.  Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.   
 
Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av välrenommerade fastighetskunder. Vi förvaltar drygt 14 200 bostäder samt kommersiella lokaler till ett totalt värde om 63 miljarder åt olika aktörer. Ungefär 6000 av dem ägs av Einar Mattsson-sfären. Kunderna finns främst i Storstockholm.   
 
Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att få höra från dig.   
 

Ansök
Sista ansökningsdag: 2022-07-03
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss