Einar Mattsson söker drifttekniker

Toppbild

Arbetsbeskrivning

I rollen som drifttekniker får du möjlighet att arbeta med ett brett fastighetsbestånd bestående av bostäder bevarade ända från 1650-talet fram till nutid. Med kunden i fokus ansvarar du för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel samt uppföljning utifrån den operativa planeringen.

Du kommer att vara involverad i projektledningen av enklare teknikprojekt samt framtagande av förbrukningsstatistik/rapporter och annan nödvändig dokumentation. Ytterligare en viktig del i denna tjänst består i att utföra energioptimering, samt delta i analysarbetet av energianvändningen i fastigheterna.

Det finns goda möjligheter att kunna vara med och utveckla rollen och dess arbetsuppgifter och komma med egna förslag och idéer på åtgärder.

Fler exempel på arbetsuppgifter

  • Ta emot, följa upp och hantera arbetsordrar via anvisat ärendehanteringssystemenligt gällande rutiner.
  • Ansvara för och utföra strukturerad tillsyn, skötsel och underhåll för drifttekniska installationer enligt EMFF:S rutin.
  • Utföra felsökning vid tekniska avvikelser/driftstörningar med följande felavhjälpande underhåll för drifttekniska installationer.
  • Ansvara för och utföra utredningar/rapportskrivning gällande inomhusklimat och försörjningssystem samt framtagande av åtgärdsförslag.
  • Utföra löpande övervakning av fastighetens medieanvändning och vid avvikelse analysera resultat och rapportera till utsedd funktion.
  • Genomföra att uppdragen utförs enligt avtalens innehåll avseende-tekniskt utförande, föreskriven kvalité/miljö/arbetsmiljö, lagar, avtal och personliga uppträdande.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet som drifttekniker med hög teknisk kompetens inom VVS (med fördel vatten och värme), ventilation, el, kyla och datoriserade styr- och reglersystem. Du har stark förståelse för hur du ska analysera påverkande faktorer i de drifttekniska systemen och god program- och datavana. Du har relevant gymnasial/eftergymnasial utbildning inom området alternativt motsvarande dokumenterad erfarenhet.

Som person är du självgående och har mycket god samarbetsförmåga och du talar och skriver god svenska. Du är nyfiken och öppen för nya lösningar och lär dig gärna nytt. Du har social förmåga och ser värdet av goda relationer både internt och externt.

Då du i denna tjänst kommer du att vara involverad i projektledning är du orädd för att ta egna beslut och initiativ. Du ser ditt eget ansvar i de olika arbetsmomenten och är steget före samtidigt som du kan delegera eller komma med kreativa lösningsförslag till arbetsgruppen vid behov.

Det är meriterande om du är utbildad inom KMA-system.
B-körkort är ett krav.


Einar Mattsson erbjuder

Einar Mattson erbjuder ett spännande och utmanande arbete där arbetsuppgifterna är varierande och du jobbar med frihet under eget ansvar.

Einar Mattson genomgår en digitaliserings- och moderniseringsresa med många spännande projekt som du kommer få vara en del av. För rätt person finns goda möjligheter att växa i rollen på sikt.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattson AB med Fasticon.  Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Sök tjänsten via länken.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Kanka på jeanette.kanka@fasticon.se eller 072-389 99 75.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2021-05-01
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss